Oprettet 15. november 2018

Malteser, hvalpe, 6 uger , salgklar 06.12.2018





Race
Race
Malteser
Alder
Alder
6 uger
Placering
Placering
3230 Græsted



Annoncebeskrivelse

Vi har hvalpe, født den 10. oktober. 2018
De vil være salgsklare omkring 06. december.
De er 3 hvalpe (2 hanner og 1 tæver). Kun en dreng er tilgængelig på dette tidspunkt. Forældre og hvalpene er uden stamtavle, men mor (4kg) og far (3kg) du kan se i vores hjem. Forældrene er maltesiske. Ingen blanding af andre racer.
Vores voksne hunde har jævnligt trimmet hår (frisør). Hvalpene vokser op indenfor så de er vant til alle dagligdags lyde.
Der vil senere vises flere billeder af hvalpene, når de er større. Inden de skal ud til deres nye hjem vil de få ormekur (3 gange), bliver vaccineret (1 gange) og sundhedstjekket af dyrlægen, chip, pas, hundesundbog, registrering i det danske hundregister.
Der medfølger også en hvalpepakke. Skriv gerne for nærmere info. Du vil kunne følge med i opvæksten. Du kan besøge os hjemme (efter kl. 18.00 på hverdage og lørdage og søndage på den tidligere time). Sælges for 8000 dkk. Depositum: 2000 dkk - ved reservation og resten betales ved afhentning. Depositum tilbagebetales ikke, hvis køber fortryder undervejs.
Jeg forbeholder mig retten til at vælge mellem købere. Maltesisk kan ikke lide at være alene. Han elsker mennesker. Malteser er en fantastisk hund for familie og for en ensom person, men det anbefales at man læser om racen, som kræver en pelspleje. Vores hvalpe på YouTube:. `LINK FJERNET`. Pakke af en hvalp:
- et tæppe med lugten af mor og søskende
- et håndklæde
- foderskåle
- sele og snor,
- afføringspose,
- Orijen 450g (krukke) hvalpemad,
- Brit 1kg hvalpemad,
- 1 pak favorit delikatesser (and);
- 5 legetøj,
- træningsmåtter.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;