Oprettet 20. oktober 2018

Mittelspitz MittelByMittel





Placering
Placering
4050 Skibby



Annoncebeskrivelse

Smukke mittelspitz hvalpe med stambog i Dansk Kennelklub (DKK)

Mor - Mira er en super dejlig dansk udstillingschampion og københavnsvinder. Hun har et fantastisk humoristisk temprement og er meget kærlig. Hun er farven cremezobel.

Far - Coco er kun udstillet en gang af personlige årsager - her blev han BIR.
Han skal yderligere udstilles lørdag på DKK´s udstilling i Herning.
Han har også et rigtig dejligt og tillidsfuldt temprement. Han er orange i farve, og meget meget smuk.

Der er kun HAN hvalpe til salg. Der er absolut udstillingsemner imellem, og der er to halvsøskende (efter Mira) der er blevet hhv. Champion worldwinner og nr. 3. bedste junior han af racen på World Dog 2018. MEN en god og kærlig familie vægter højere end udstilling. Hvalpenes farver vil ende som cremezobler og højest sandsynligt også orange for nogle af dem.

Om racen kan siges, at det er en dejlig kærlig all round hund, der er engageret i ejeres gøren og laden - og meget gerne deltager i forskellige hundesporter. Racen er en alarmhund, men en klog en af slagsen. Så hvis du er obs på det igennem hundens vækst, står du med en hel almindelig hund, når den er voksen. En mittel er sædvanligvis rigtig god til at gå i naturen uden snor - og følger villigt sin ejer. Den er social, altid glad, den tilpasser sig familiens hverdag og den er bare den bedste ven man kan få. En mittel bør socialiseres (ligesom alle andre hunde) igennem hvalpe- og unghundestadiet. Som teenager kan de godt være meget aktive. Niveauet falder, når de er vokset til.

Hvalpene vokser op inde i vores hus, og vil blive socialiseret i takt med at de vokser til. De bliver chippet, får stambog i DKK, bliver registreret i Dansk Hunderegister, får ormekur hver 14. dag, får 3 kilo foder, halsbånd og et tæppe med når de flytter - og sundhedsbog fra dyrlægen.

Forældrene er begge øjenlyst her i sommer (faderens resultat er ikke registreret på hundeweb, da ejer ikke er medlem af DKK, men papir haves fra dyrlægen). Og begge forældre har 0/0 i pl status.

Hvis du er interesseret i at høre mere om racen og mit kuld, er du velkommen til at kontakte mig på mail eller telefon.
Jeg har gennemgået DKKs opdrætter uddannelse.

www.mittelbymittel.dk

P.s. Jeg tinger ikke om prisen.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;