Oprettet 22. september 2018

Fransk bulldog, hund, 5 mdr.





Race
Race
Fransk Bulldog
Alder
Alder
5 mdr.
Placering
Placering
4261 Dalmose



Annoncebeskrivelse

Vi er desværre blevet nødsaget til at sælge vores lille lækre blå vildbasse på 5 måneder, af personlige årsager og ikke kan have hund i vores hjem, grundet vores lille dreng på 1 år.
Han elsker børn og er god som dagen er lang. Han er renlig og kan være hjemme 8 timer uden problemer. Vi ønsker han kommer til en familie, som vil ham det bedste, rigtig gerne med børn, og hvor han får den helt rigtige opmærksomhed og en masse hunde kærlighed. Han kan med andre hunde, bor med vores tæve, som vi desværre os skal have solgt til en sød familie. Vi vil sætte stor pris på hvis de kom samme sted hen, men intet krav. De kan godt være uden hinanden.
Kontakt mig gerne for flere billeder, eller hvis i vil komme og se ham. Dog vil der være forbehold for at vi vælger imellem købere af Osas, da vi gerne vil have mulighed for at have kontakt med hans nye familie for billeder osv. Det er blot et krav. Prisen er 10500kr. Der medfølger mad, legetøj, og hans bur med i prisen, da han sover i bur, hans ynglings "hus".

Oplysninger:
Racer: Fransk bulldog
Alder: 5 mdr.
Type: Hund

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;