Oprettet 17. september 2018

Fransk Bulldog, hund, 4 mdr.





Race
Race
Fransk Bulldog
Alder
Alder
4 mdr.
Placering
Placering
2765 Smørum



Annoncebeskrivelse

Vi er desværre nødt til at finde et nyt hjem til Eddie, vores elskede lille Franske Bulldog, pga. ændrede bolig forhold.
Eddie kommer fra en virkelig god, sød, og omsorgsfuld avler, og er vokset op med 7 søskende, og 3 voksne franske bulldogs, samt 2 dansk / Svensk gårdhunde. . Eddie er 4 måneder gammel, renlig, markerer ved døren når han vil ud, og skal tisse mv. og kan være alene hjemme, uden ballade. . Han kan sitte, komme når man kalder (for det meste), og er meget glad for mad. . Eddie har boet 2 måneder hos os, sammen med vores Old English Bulldog Lulu, og er derfor vant til at leve med en anden hund. det er dog ikke et krav, at han fortsat skal leve sammen med en anden hund. .
Eddie er avlet med "lang snude" - og har ingen vejrtræknings problemer på nogen måde, og har lang ryg. Han er dermed en Fransk Bulldog, som er avlet med fokus på trivsel, og ikke kun udseende. selv om han er utroligt flot.
Han er uden stamtavle. men selvfølgelig chippet, vaccineret mv.
Eddie er frisk og livlig, som alle andre hundehvalpe, men også en rigtig puttehund, som elsker menneskelig kontakt, og så er han kvik, nysgerrig og lærenem. .
Vi søger et trygt og roligt hjem til Eddie, hus og have. og er meget optagede af, at han får et fortsat godt og trygt liv. .
Hvis I er interessede, så send os nogle linjer om hvem I er, og hvad I kan tilbyde Eddie?.

Oplysninger:
Racer: Fransk Bulldog
Alder: 4 mdr.
Type: Hund

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;