Oprettet 20. august 2018

Dogue de Bordeaux, hund, 2 år





Race
Race
Dogue de Bordeaux
Alder
Alder
2 år
Placering
Placering
7970 Redsted M



Annoncebeskrivelse

Grundet personlige omstændigheder, vil jeg forsøge, at finde det bedst tænkelige hjem til min højtelskede Saga pige, som fortjener al den kærlighed der er til??. Saga er en skøn livsglad pige på 2 år, som giver anledning til mange smil på læben hver dag. Hun er sprængfyldt med energi og elsker virkelig hendes aftensture langs vandet eller i skoven, hvor hun giver den maks gas.
Ligeledes er hun en fantastisk livsnyder, når det gælder total afslapning på sofaen. Saga elsker mennesker og vil utrolig gerne snakke med alle der kommer forbi hende nede i gågaden - herhjemme er hun dog lidt mere forbeholden og kan stresse over nye mennesker, men når hun har lært dem, at kende, slapper hun af. Hun være lidt utryg ved især fremmede mænd - mænd hun kender, overfalder hun til gengæld med al hendes kærlighed og store lyst til leg.
Hun har ikke større erfaring med mindre børn, men tager stor hensyn til dem under leg. Saga er vokset op på landet og er vant til heste, katte og marsvin og er ligeledes vant til, at færdes blandt fritgående ænder og høns. Sidste år blev Saga opereret for, for lang gane og er idag helt fit for fight - hun fik i samme ombæring også scannet hjerte og lunger og alt var fint på hende.
Hun har været til dyrlægetjek her i juli md med udvidet blodprøvetests pga vægttab i forbindelse med det varme vejr og løbetid, men alt var som det skulle være.
Hun har sygeforsikring. Jeg søger en familie til Saga, som vil give hende alt den opmærksom og kærlighed, hun har brug for. Hun er en aktiv pige som elsker, at leve livet, lege og bruge sin krop. Saga kan være alene hjemme, elsker at komme med i bilen, hun går rigtig pænt i sele og er generelt bare en fantastisk skøn pige, som betyder utrolig meget for mig. Derfor vil jeg også på forhånd sige, at jeg forbeholder mig retten til, at afvise evt købere uden bøvl eller spørgsmålstegn hertil. Saga sælges ikke med henblik på avl og der udfærdiges købskontrakt. Hun kan mødes på Mors 7990.

Oplysninger:
Racer: Dogue de Bordeaux
Alder: 2 år
Type: Hund

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;