Oprettet 26. december 2017 Føj til dine favoritter

Jack Russelhvalpe med DKK stambog

4621 gadstrup
10.000 kr.
Sælges til 10.000 kr.
Race
Race
Jack russell terrier
Race
Læs mere om racen her
Farve
Farve
Hvid med brune aftegn
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Hun
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
11. februar 2018
Placering
Placering
4621 gadstrup
Stamtavle
Stamtavle
DKK
Jagthund
Jagthund
NejAnnoncebeskrivelse

3 super skønne velsocialiserede tæve hvalpe, der er født og vokser op i vores stue.
Begge forældre har et fantastisk temperament og du kan møde dem begge.
Far ”Hvilebakkens Walt Disney” – kaldet Nisse - er den fødte gentleman – ingen aggressioner heller ikke overfor andre hanner uanset racen – elsker børn og i det hele taget vild med mennesker. Han har afkom i USA, der bruges som terapihunde. Der ud over har han vundet utrolig meget på udstillinger i ind – og udlandet – højdepunktet var på Terrierspecialen i Leipzig i forbindelse med Verdensudstillingen i år, hvor han vandt og blev Bedst i Racen. Han er i indeværende år blevet både Dansk, Svensk og International Champion.
Mor – ”Hvilebakkens For Your Eye Only” – kaldet Fie – sød og sjov og meget kvik til at lære nye ting. Hun elsker agility, har bestået er blevet første trin i Rally lydighed og har vist stor interesse for sporarbejde. Hun er vild med rotte/musejagt og elsker lange gåture, men trives også med hygge i sofaen og er i det hele taget nem at omgås.
Når hvalpene bliver klar til salg vil de være vaccineret 1. gang – chippet og have fået ormekur 3 gange. Sammen med stamtavlen fra Dansk Kennel Klub vil der medfølge Sundhedsbog fra dyrlægen, og foder til den første tid.
Du er meget velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har lyst til en Jack Russell snak eller ønsker at komme på besøg.
Om sælgeren
avatar

Kontaktinformation

Log på her for at se kontaktinformationerne for denne annonce


Jack russell terrier Købes  Kr. 2.000,- kr.

Jack Russel, hvalp eller unghund

Jack Russel, kort- eller langbenet, ruhåret eller glathåret ikke afgørende. Evt. Jack Russel - Dansk Svensk Gårdhund blanding. Tilbud med oplysninger om køn, alder og race ønskes.

Alder
6300 Gråsten

Jack russell terrier Kr. 5.000,- kr.

Hvor er mit nye hjem?

Jack russel terrier. Stueopdræt. Højbenede. Glathårede. Trefarvede. 1 tæve, 3 hanhunde. Uden stambog. Tredje kuld af tæve. Begge forældre til hvalpene ejes. Født lørdag d. 24. februar, salgsklare lø...

Alder
7490 Aulum

Jack russell terrier Kr. 7.000,- kr.

Jack russel terrier

Mågens, Fixfax og Maren er født den 29/03/2018....Mågens skal blive boende her men Fixfax og Maren skal sælges de er klar til at komme hjemmefra den 25/05/2018.... De er født og opvokset i hele vores...

Alder
8600 Silkeborg