Oprettet 26. december 2017

Jack Russelhvalpe med DKK stambog





Race
Race
Jack Russell Terrier
Farve
Farve
Hvid med brune aftegn
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Hun
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
11. februar 2018
Placering
Placering
4621 gadstrup
Stamtavle
Stamtavle
DKK
Jagthund
Jagthund
Nej



Annoncebeskrivelse

3 super skønne velsocialiserede tæve hvalpe, der er født og vokser op i vores stue.
Begge forældre har et fantastisk temperament og du kan møde dem begge.
Far ”Hvilebakkens Walt Disney” – kaldet Nisse - er den fødte gentleman – ingen aggressioner heller ikke overfor andre hanner uanset racen – elsker børn og i det hele taget vild med mennesker. Han har afkom i USA, der bruges som terapihunde. Der ud over har han vundet utrolig meget på udstillinger i ind – og udlandet – højdepunktet var på Terrierspecialen i Leipzig i forbindelse med Verdensudstillingen i år, hvor han vandt og blev Bedst i Racen. Han er i indeværende år blevet både Dansk, Svensk og International Champion.
Mor – ”Hvilebakkens For Your Eye Only” – kaldet Fie – sød og sjov og meget kvik til at lære nye ting. Hun elsker agility, har bestået er blevet første trin i Rally lydighed og har vist stor interesse for sporarbejde. Hun er vild med rotte/musejagt og elsker lange gåture, men trives også med hygge i sofaen og er i det hele taget nem at omgås.
Når hvalpene bliver klar til salg vil de være vaccineret 1. gang – chippet og have fået ormekur 3 gange. Sammen med stamtavlen fra Dansk Kennel Klub vil der medfølge Sundhedsbog fra dyrlægen, og foder til den første tid.
Du er meget velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har lyst til en Jack Russell snak eller ønsker at komme på besøg.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;