Oprettet 10. juli 2017 Føj til dine favoritter

Sort Spids hvalp

4340 Tølløse
Sælges til 6500 kr.
Race
Race
Sort Spids
Race
Sort Spids
Alder
Alder
8 uger
Farve
Farve
Sort
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Han
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Placering
Placering
4340 Tølløse
Stamtavle
Stamtavle
Ja
Jagthund
Jagthund
NejAnnoncebeskrivelse

6 hvalpe, 4 hanner og 2 tæver født 4/7 2017. Den ene han har lidt brunt på poter og hals, resten er sorte. Klar til afhentning omkring 1/9.
Hvalpene sælges for 6.500 kr./stk. inkl. stambog fra Klubben for Sort Spids, chipmærkning og registrering i Dansk Hunderegister, 7-ugers vaccination, dyrlægekontrol og ormekur. Begge forældre er HD-fri, fri for patella luxation, og racen har ingen øjensygdomme.

Avlsarbejdet med den sorte danske spidshund tog fart i begyndelsen af 1990’erne. Den er beskrevet i gamle danske hundebøger og leksika som den almindeligste spidshund i Danmark sidst i 1800-tallet.
Den er først og fremmest avlet for at få en hund med et venligt sind og en sund kropsbygning, der er harmonisk og velproportioneret. Den er en god familie og brugshund; rolig og børnevenlig. I kraft af hundens stærke tilknytning til familien og dens fine høresans, er racen vagt- og hyrdehund af natur. Den er desuden intelligent, lærenem og arbejdsvillig. Racen klarer sig særdeles godt i lydigheds- og agilitykonkurrencer og anvendes yderligere som skolehund.

Se mere om racen på sortspids.dk eller på facebooksiderne: Klubben for Sort Spids og Sort Spids hvalpe
Om sælgeren
avatar

Kontaktinformation

Log på her for at se kontaktinformationerne for denne annonce


Sort Spids kr.

Sort Spids

Alder