Oprettet 1. juni 2017

Skøn lille "bamse" allergi venlig.





Race
Race
Labradoodle
Alder
Alder
10 uger
Farve
Farve
sort
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Han
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Placering
Placering
9560 Hadsund
Jagthund
Jagthund
Nej



Annoncebeskrivelse

jeg har i dag kun en lille sort krøllet tæve tilbage. Hun er en dejlig rolig og tillidsfuld hvalp. Hun har et venligt sind og god til at omgås de andre hunde. Hun er allerede renlig og er meget lærenem. Hun fæller ikke og vil passe rigtig godt ind hos en enlig og i en familie med større børn.
Alle mine hvalpe er hånd holdt og bliver stimuleret hver dag med menneskelig kontakt. hvor de hver især bliver nusset og leget med.
Jeg regner med at hun bliver omkring 45 til 49 cm høj. Far er lille og mor er mellem størrelse, de er begge labradoodler, dette var deres andet kuld.
Hun er køkkenopdræt, men har adgang til haven, hvor hun boltre sig og bliver bekendt med katten, andre hunde og stimuleret med havens fremmede lyde og lugte.

Hvalpene blev salgs klare d. 21.06.17
Hun har selvfølgelig fået chip, ormekur, og dyrlægen har udarbejdet sundhedsattest, der med følger ved salget.
Jeg sælger mine hvalpene fra de er mellem 9 - 12 uger, fordi jeg har erfaret at man på sigt får meget mere trygge og velbalancerede hunde ud af det.
Har I lige bestilt ferien så tidspunktet her og nu ikke passer, kan hvalpen, blive her, mod et mindre vederlag, til I vender hjem igen. Ring og hør nærmere.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;