Hollandsk hyrdehund langhåret

Herunder finder du en liste af salgs annoncer med racen Hollandsk hyrdehund langhåret.


Hollandsk hyrdehund langhåret

Hollænderen er en middelstor hund med et livligt, hengivent og arbejdsvilligt temperament og et intelligent og ubestikkeligt udtryk. Forholdet mellem kroppens længde og hundens højde er 10:9 dvs. hunden er lidt længere end den er høj.

Bevarelse af hyrdehundementaliteten har bevirket, at racen stadig den dag i dag er en typisk en-mands-hund, som er hengiven og loyal til hele familien, men knytter sig mest til et familiemedlem. Det var krævet af de europæiske hyrdehunde, at de kunne arbejde selvstændigt og viste initiativ, hvilket også bevirker at de Hollandske Hyrdehunde i dag har en stærk vilje og kræver en ejer, som er villig til at være 'fører for flokken' (hårde ord og straf vil ødelægge den nedarvede hyrdehundementalitet). Men ved tillid, lederskab, opmærksomhed og mulighed for at udfolde sig, så vil du få en hengiven, intelligent og tillidsfuld makker samt en glad familiehund med hvem du kan tilbringe mange gode år.
Højde er for hanner 57-62 cm og for tæver 55-60 cm. Vægten er 25-30 kg

Racebeskrivelsen er leveret af Georg SchultzeEller
Søg på en anden hunderace

arrow


Image
Hollandsk hyrdehund

Vi har fem friske hundehvalpe til salg af racen: Hollandsk hyrdehund, korthåret. De er født den 15. februar 2014, har stamtavle og avlet efter Dansk kennelklubs regler. Moren er vores egen dejlige hun...

Alder 187 uger
6823 Ansager