Gravhund

Herunder finder du en liste af salgs annoncer med racen Gravhund.

Ønsker at du købe en Gravhund, så se alle vores fine annoncer på denne side med Gravhunde til salg, her på Gipote. 

I oversigten her, ses både langhåret, korthåret og ruhåret Gravhunde. 

Læs mere om racen Gravhund.arrow
Søg ud fra racernes karaktertræk
Vælg daglig motion
 • Vælg størrelse
 • Vælg pelspleje
 • Vælg førstegangsejer
 • Vælg om hunden fælder
 • Vælg om hunden gøer
 • Vælg børnevenlig
 • Vælg lydighed
 • Vælg vagthund


 • Udvid familien med en hundehvalp. Stort udvalg af hunde og hvalpe der købes eller sælges samt bortgives gratis

  Image
  Gravhund

  Miniature han gravhund i glathåret. 12 uger. Med stamtavle.

  Alder 12 uger
  4050 Skibby
  Image
  Dejlig unghund, gravhund

  Mino er en rigtig sød gravhund, som har et dejligt sind. Den er glad og ivrig. Grundet uforudset ændret arbejdsvilkår, vil Mino have bedre af, at være et sted, hvor der enten er andre hunde, eller h...

  Alder 9 mdr.
  4070 Kirke Hyllinge
  Image
  Gravhunde hvalpe standard, hvalpe, 8 uger , salgklar 6-6 2022

  De Danske kongelige gravhunde af Dinaslyst har fået hvalpe. Fantastisk afstamning med stamtavler i Den danske hundeforening. Det ypperste af gravhunde stammen der har helt udsøgte gener. 1 tæve black...

  Alder 8 uger
  3540 Lynge
  Image
  Langhårede gravhunde , hvalpe, 3 uger , salgklar 10.06.22

  Hej store verden Vi er 2 langhårede dværg gravhunde piger som søger nye hjem. Vi er avlet efter "amerikanske linjer" hvilket giver os nogle helt unike farver. Vores søster er reserveret - så nu er de...

  Alder 3 uger
  4941 Bandholm
  Image
  Gravhunde dværg langhåret

  Disse 4 små vidunder kom til verden d.16/5-22 de er fulde af krudt og så dejlige de søger nye forældre der vil elske dem over alt d.11/7-22 De er langhåret dværg gravhunde 2 piger og 2 drenge . Far ...

  Alder
  4673 Rødvig / stevns
  Image
  GRAVHUND, hvalpe, 11 uger , salgklar NU

  Gravhund ( korthåret ) u/stamtavle De er nu klar til flytte hjemmefra. Tilbage en pige og 2 drenge Alle hvalpe er rask og sund . Det er registreret i dansk hundregister samt sundhedstjekket ,1x vaccin...

  Alder 11 uger
  7100 Vejle
  Image
  Korthåret standard gravhunde., hvalpe, 8 uger , salgklar 16/6

  Super lækre korthåret gravhunde hvalpe søger nye hjem. Jeg har 2 piger og 3 drenge…. 2 røde og 3 brindle. Kuldet er opdrættet i hjem med begge forældre. Skriv hvis i søger. Mere info følger. Pris er i...

  Alder 8 uger
  7130 Juelsminde
  Image
  Gravhund

  Dejlig og rolig langhåret dværg gravhund på 10 uger uden stamtavle sælges. Han er klar til at rejse hjemmefra😊 Han er vaccineret, chippet og har fået ormekur. Han bor på Sjælland.

  Alder
  2770 Kastrup
  Image
  Langhåret dværg gravhund, hvalpe, 7 uger , salgklar 30/5

  Mine skønne imødekommende langhåret dværg. gravhunde (uden stambog) er klar til at flytte hjemmefra og søger derfor nyt hjem. Jeg har 2 drenge og en pige som er født den 4/4 langhåret gravhunde velegn...

  Alder 7 uger
  7200 Grindsted
  Image
  Dværggravhund, hund, 4 år

  Dværg gravhund langhåret . 4,7 kg . 4 år. Tilbydes til paring. Han bor på Midtsjælland. <b>Oplysninger:</b> Racer: Dværggravhund Alder: 4 år Type: Hund

  Alder 4 år
  4296 Nyrup

  Køb eller sælg en Gravhund på Gipote.dk 

  Skal du købe en Gravhund, så kan du med høj sandsynlighed finde en, der er lige noget for dig i ovenstående annoncer. 

  Det gælder uanset om du er interesseret i dværg gravhunde, sort, rød, blue merle, gul, blå merle, korthåret, ruhåret, langhåret, standard, blanding, voksen, ældre, hvalp, miniature og billige Gravhunde, som er noget af det vi kan se, mange brugere søger efter, når de kigger på Gravhunde. 

  Skal du omvendt sælge din gravhund, så kig i næste afsnit og find et link til vores oprettelsesflow, og få din salgsannonce online på et par minutter. 

  Har du brug for hjælp til dette, så kontakt os endelig - vi sidder klar. 


  Sæt Gravhund til salg på Gipote.dk: 

  Sådan gør du. 

  Du ønsker selvfølgelig, at give din Gravhund et fantastisk nyt hjem. Det hjælper vi dig med via Gipote, ved at stille vores platform til rådighed. 

  Du har mulighed for at lave en gratis annonce, men det er også en mulighed for dig, at tilkøbe annoncering hertil, som har visse fordele. 

  Alt dette kan du læse mere om i selve oprettelsesflowet, som du kan starte på lige her. 

  Vi guider dig igennem hele oprettelsen, og ønsker dig på forhånd rigtig god fornøjelse med at finde en dejlig ny ejer til din Gravhund.

  Vi har hundehvalpe til salg i hele Danmark

  På Gipote sælges Gravhunde mange steder, rundt omkring i hele vores kære Danmark. Fx fra Rødovre og København på Sjælland, Fyn og Nordjylland - det hænder endda også at hundeejere sætter deres gravhunde til salg fra Tyskland og Sverige.  

  Vi kan desværre ikke sikre at alle hunde, som er til salg på Gipote lige nu, er til salg i netop dit nabolag, og du vil derfor kunne risikere at skulle ud på en kortere eller længere køretur, for at hente din nye Gravhund hjem. 

  Vi kan dog næsten garantere dig for, at du vil mene at rejsen var det værd, for der findes intet bedre end at blive mødt af sin skønne nye hund.  


  Før du køber en Gravhund

  Selvom Gravhunden er en fin familiehund, så er den meget intelligent og har sine helt egne meninger om hvordan tingene bør og ikke bør være. 

  Det giver en god ide om at den, ligesom alle andre hunderacer, har nogle specifikke kendetegn i sin personlighed og nogle behov som er vigtige at opfylde. 

  For at sikre, at netop du kan skabe et dejligt hundeliv for denne hunderace og at i ikke bliver ''uvenner og trætte af hinanden'', så bør du læse op på Gravhunden i vores store hundeleksikon.

  For at hjælpe dig, har vi samlet en masse fakta heri, som kan indikere om du og denne race er et match. Gør derfor dig selv den tjeneste at blive klogere på Gravhunden lige her. 

  Rigtig god fornøjelse.