Gravhund

Herunder finder du en liste af salgs annoncer med racen Gravhund.

Ønsker at du købe en Gravhund, så se alle vores fine annoncer på denne side med Gravhunde til salg, her på Gipote. 

I oversigten her, ses både langhåret, korthåret og ruhåret Gravhunde. 

Læs mere om racen Gravhund.arrow
Søg ud fra racernes karaktertræk
Vælg daglig motion
 • Vælg størrelse
 • Vælg pelspleje
 • Vælg førstegangsejer
 • Vælg om hunden fælder
 • Vælg om hunden gøer
 • Vælg børnevenlig
 • Vælg lydighed
 • Vælg vagthund


 • Udvid familien med en hundehvalp. Stort udvalg af hunde og hvalpe der købes eller sælges samt bortgives gratis

  Image
  Gravhund

  2 hanner søger nyt hjem pr. 1. juli. De er begge legesyge, vant til børn og meget sociale. De har stamtavle, bliver vaccineret, får ormekur og chip. Standard langhåret gravhunde størrelse. Begge foræl...

  Alder
  7960 Karby
  Image
  Gravhund

  2 dejlige gravhunde hanner søger nyt hjem. Begge forældre er sociale hunde med stamtavler. Begge hvalpe er legesyge og vant til at omgåes børn. De er vaccineret og får ormekur.

  Alder 5 uger
  7960 Karby
  Image
  Gravhund

  Hej alle Vores lille gravhund søger nyt dejligt hjem! Vi er desværre nødsaget til at sælge den lille gravhund, da vi desværre ikke kan beholde den... Hunden er opdrætter under 'normale' familie forh...

  Alder 11 uger
  9320 Hjallerup
  Image
  To dejlige ruhårede

  Pippi ( og Albert) har fået de skønneste ruhåret gravhundehvalpe (standard) som er klar til at flytte hjemmefra efter d. 3. september. De er DKK stambog + med super aner. Kig forbi Charlottenlund og b...

  Alder 5 uger
  2920 Charlottenlund
  Image
  Gravhund

  Vidunderlig ruhåret dværggravhund - han. Skønt temperament. Flot stamtavle med gode jagtgener. Mor-hund er ren familiehund.

  Alder 4 uger
  8210 Aarhus V
  Image
  Gravhund

  Annoncen vil ikke forsvinde!!

  Alder 8 år
  1666 L
  Image
  Langhåret Standard Gravhundehvalpe

  Skønne små gravbasser fra stueopdræt, vant til børn og andre hunde. Hvalpene har fået ormekur og bliver dyrlæge chekket , vaccineret og chippet inden de flyttet hjemmefra.

  Alder
  9670 Løgstør
  Image
  Gravhund, hvalpe, 4 uger , salgklar 27. januar

  Gravhundehvalp, han, raceren, uden stambog. Korthåret, rødbrun. Vil være chippet, vaccineret, sundhedstjekket før afrejse. Begge forældre er rolige familiehunde med godt sind. Hvalpene bor inde i priv...

  Alder 4 uger
  6000 Kolding
  Image
  Gravhund miniature, hvalpe, 6 uger , salgklar 5.2

  Vores små lange vapser er snart flyveklare, og parate til nye oplevelser sammen med deres nye familier. De tager afsted vaccinerede, parasit behandlede, chippede og med sundhedsbog. Hvis du vide mer...

  Alder 6 uger
  4300 Holbæk
  Image
  Gravhundehvalpe korthåret Dværg, hvalpe, 8 uger

  Lidt om mig. Smuk, klog,smart,enhver gravhundes elskers drøm og absolut ikke til at stå for. I ved måske ikke: " En gang gravbasse altid gravbasse" Min forældre har nu planer om at finde nye hjem til ...

  Alder 8 uger
  6818 Ã…rre
  Image
  Langhårde dværg gravhunde, hvalpe, 5 uger , salgklar 9/2-23

  Go´dag kære annonce læser, Tak fordi du læser vores rejse annonce. Vi er fem langhårede gravhunde som søger nye hjem. Vi er vokset op i stuen sammen med mor og far så vi er vant til både støvsuger, fj...

  Alder 5 uger
  4941 Bandholm

  Køb eller sælg en Gravhund på Gipote.dk 

  Skal du købe en Gravhund, så kan du med høj sandsynlighed finde en, der er lige noget for dig i ovenstående annoncer. 

  Det gælder uanset om du er interesseret i dværg gravhunde, sort, rød, blue merle, gul, blå merle, korthåret, ruhåret, langhåret, standard, blanding, voksen, ældre, hvalp, miniature og billige Gravhunde, som er noget af det vi kan se, mange brugere søger efter, når de kigger på Gravhunde. 

  Skal du omvendt sælge din gravhund, så kig i næste afsnit og find et link til vores oprettelsesflow, og få din salgsannonce online på et par minutter. 

  Har du brug for hjælp til dette, så kontakt os endelig - vi sidder klar. 


  Sæt Gravhund til salg på Gipote.dk: 

  Sådan gør du. 

  Du ønsker selvfølgelig, at give din Gravhund et fantastisk nyt hjem. Det hjælper vi dig med via Gipote, ved at stille vores platform til rådighed. 

  Du har mulighed for at lave en gratis annonce, men det er også en mulighed for dig, at tilkøbe annoncering hertil, som har visse fordele. 

  Alt dette kan du læse mere om i selve oprettelsesflowet, som du kan starte på lige her. 

  Vi guider dig igennem hele oprettelsen, og ønsker dig på forhånd rigtig god fornøjelse med at finde en dejlig ny ejer til din Gravhund.

  Vi har hundehvalpe til salg i hele Danmark

  På Gipote sælges Gravhunde mange steder, rundt omkring i hele vores kære Danmark. Fx fra Rødovre og København på Sjælland, Fyn og Nordjylland - det hænder endda også at hundeejere sætter deres gravhunde til salg fra Tyskland og Sverige.  

  Vi kan desværre ikke sikre at alle hunde, som er til salg på Gipote lige nu, er til salg i netop dit nabolag, og du vil derfor kunne risikere at skulle ud på en kortere eller længere køretur, for at hente din nye Gravhund hjem. 

  Vi kan dog næsten garantere dig for, at du vil mene at rejsen var det værd, for der findes intet bedre end at blive mødt af sin skønne nye hund.  


  Før du køber en Gravhund

  Selvom Gravhunden er en fin familiehund, så er den meget intelligent og har sine helt egne meninger om hvordan tingene bør og ikke bør være. 

  Det giver en god ide om at den, ligesom alle andre hunderacer, har nogle specifikke kendetegn i sin personlighed og nogle behov som er vigtige at opfylde. 

  For at sikre, at netop du kan skabe et dejligt hundeliv for denne hunderace og at i ikke bliver ''uvenner og trætte af hinanden'', så bør du læse op på Gravhunden i vores store hundeleksikon.

  For at hjælpe dig, har vi samlet en masse fakta heri, som kan indikere om du og denne race er et match. Gør derfor dig selv den tjeneste at blive klogere på Gravhunden lige her. 

  Rigtig god fornøjelse.