Fransk Bulldog

Herunder finder du en liste af salgs annoncer med racen Fransk Bulldog.

Med de opretstående flagermusører og unikke udseende, har den franske bulldog en særlig appel. Det er en kærlig selskabshund, der trives med megen menneskelig kontakt.

Racen har udover sin behagelige karakter, en kort pels der er nem at holde. Kombinationen af den legesyge og alligevel afslappede personlighed, betyder at den Franske Bulldog er tilpas aktiv, men også nyder at tilbringe dagen på sofaen.

Det er en intelligent hund, som er nem at træne med, så længe det er baseret på masser af leg og belønning. Ejere af racen, beskriver dem som muntre og kan ikke forestille sig livet uden dem.

Læs mere om racen Franske Bulldog.

Find Franske Bulldogs hunde og hvalpe til salg længere nede på siden.arrow
Søg ud fra racernes karaktertræk
Vælg daglig motion
 • Vælg størrelse
 • Vælg pelspleje
 • Vælg førstegangsejer
 • Vælg om hunden fælder
 • Vælg om hunden gøer
 • Vælg børnevenlig
 • Vælg lydighed
 • Vælg vagthund


 • Udvid familien med en hundehvalp. Stort udvalg af hunde og hvalpe der købes eller sælges samt bortgives gratis

  Image
  Fransk Bulldog, hund, 2 år

  Fransk bulldog 16 måneder gammel han (Charlie) tilbydes til parring Han er en livlig og glad hund på 11kg - meget familievenlig og rigtig kærlig. Han er meget muskuløs og har tydelige markeret muskle...

  Alder 2 år
  7000 Fredericia
  Image
  Fransk Bulldog

  KAN RESEVERES Blandingsrace, fransk bulldog, chiffon, mops, hvalpe, 3 uger , salgklar 19.08-20 5 hundehvalpe sælges. 4 hanner og en hun. Moren, Gaja, er en blandingsrace af Fransk bulldog og Chi...

  Alder
  3760 Gudhjem
  Image
  Fransk bulldog, flere hvalpe, 2 år , salgsklar Ikke til salg

  KKE TIL SALG - IKKE TIL SALG - IKKE TIL SALG Avlshund. Denne smukke dreng på 16 kg er klar til avl . Han er en rigtig dejlig hund med en rigtig dejlig personlighed og super godt sind. han elsker alle ...

  Alder 2 år
  4291 Ruds Vedby
  Image
  Fransk Bulldog, hund, 2 år

  Smuk fransk bulldog han tilbydes til avl. Carlo er 20 måneder gammel. Han vejer ca. 12,5-13kg og er sund og rask. <b>Oplysninger:</b> Racer: Fransk Bulldog Alder: 2 år Type: Hund

  Alder 2 år
  8660 Skanderborg
  Image
  Fransk bulldog , hund, 12 mdr.

  Vi søger en sund og rask fransk bulldog tæve . Vi kunne godt tænke os en i farven brindle tigerstribet. blå lilla eller Merle lysegrå . Det skal være en tæve og gerne hvalp eller unghund . Vi kan tilb...

  Alder 12 mdr.
  9560 Hadsund
  Image
  Fransk Bulldog

  vi har faet den dejligste hvalpe fra Blue og Cokkie der er to piger og en dreng .Nå de flyter fra os bliver de vaciniert chipet renset af paraziter og sundhedbog medfølger. Ved reservering tages depoz...

  Alder 1 uge
  7430 Ikast
  Image
  Fransk Bulldog

  Race: Fransk Bulldog Farve: Brindle m. hvidt Køn: Han Vægt: 14,3 kg Alder: 6 år Pris: 3000,00 Woodstock er en dejlig og følsom fyr, som vi skal have fundet en ny familie til, hvor han bliver det ulti...

  Alder 6 år
  2610 Rødovre
  Image
  Fransk bulldog, hvalpe, 8 uger

  Sælger denne skønne tæve, hun er ikke med stamtavle. For mere info skriv. <b>Oplysninger:</b> Racer: Fransk bulldog Alder: 8 uger Type: Hvalpe

  Alder 8 uger
  4930 Maribo
  Image
  Fransk bulldog, hund, 11 mdr.

  Hej med dig. Mit navn er Cindy og jeg syntes selv jeg er verdens smukkeste, kærligste og sødeste hund (jeg elsker at putte). Jeg søger et nyt hjem, som skal være mindst lige så godt, som mit nuværende...

  Alder 11 mdr.
  8960 Randers Sø

  Køb eller sælg en Fransk Bulldog på Gipote.dk 

  Skal du købe eller vil du måske sætte en Fransk Bulldog til salg? Lige meget hvad, så kan Gipote nemt hjælpe dig! Denne race er nemlig en af de mere populære hunderacer, som er til salg i Danmark lige nu. 

  Vil du gerne sælge din Franske Bulldog, så scroll ned til næste afsnit og få svar på hvordan du opretter en annonce. Er du derimod på udkig efter at købe din drømmehund, så hæng på.

  For uanset om du leder efter en grå, brun, gul, sort eller tredje farve, så kan du være heldig at finde the perfect one hos os. 

  Vores store kartotek rummer blandt andet salgsannoncer med Franske bulldogs hvalpe, voksen Fransk bulldogs, Franske bulldogs som er til salg med stamtavle, Fransk bulldog blandinger med mops eller beagle, Franske bulldogs tæver, hanner - hvor nogle sælges billigt, mens andre sælges dyrere. Med andre ord, der er altså noget for enhver smag.

  Sæt Fransk Bulldog til salg på Gipote.dk: 

  Sådan gør du.

  På Gipote kan du sælge dine Franske Bulldog hvalpe, som voksne hunde. 

  Vi tager både imod annoncer fra private, der opdrætter mini Franske Bulldog, blandinger med Franske Bulldogs og Franske Bulldogs fra kennel, med og uden stamtavler.  

  Klik på linket lige her, og start din oprettelse - det er ganske gratis for sælger, og vi guide dig igennem hele oprettelsesflowet. 

  Når du har færdiggjort din annonce, så kan du vælge at købe ekstra markedsføring over for potentielle købere! 

  Nemmere bliver det ikke, og du skal derfor blot koncentrere dig om at vælge den rigtige familie til den eller de kære hundevæsner, som du har til salg.  

  Vi har hundehvalpe til salg i hele Danmark

  På Gipote har vi hunde til salg fra opdrættere i hele Danmark. I Jylland kan du fx finde opdrættere med hunde til salg i Århus, Aalborg og Esbjerg. 

  Vi har også flere opdrættere med hunde til salg på Sjælland og hundehvalpe til salg i København, Roskilde, Næstved og Slagelse. 

  Bor du på Bornholm kan du også finde hunde til salg nær Rønne. Og bor du på Fyn har vi søde hundehvalpe til salg og gratis hundehvalpe både i Odense, Svendborg og Nyborg.  

  Vi kan desværre ikke garantere at et område nær dig, har en Fransk Bulldog til salg lige nu. Derfor anbefaler vi, at du altid starter med at afgøre med dig selv, hvor langt du vil køre efter din nye hund. 

  Bor du fx i København eller midt på Sjælland, så kan det føles langt at køre til Nordjylland, Fyn eller Sverige. 

  De fleste tænker (heldigvis), at hvis den helt rigtige Franske Bulldog, viser sig at være til salg i Odense, Aalborg eller Aarhus - så er køreturen bestemt også det værd. 

  Det siges, at der endda er nogle som er kørt fra København til Tyskland, som lykkeligt har hentet deres nye familiemedlem!
   

  Før du køber en Fransk Bulldog

  Når du falder for en hund eller hvalp på Gipote.dk, bør du altid tjekke op på racens kendetegn, for at sikre at du og hunden er et match. 

  At udvide familien med en Fransk Bulldog, er nemlig noget du skal tænke grundigt over. 

  Når du først har købt din Franske Bulldog, så er meningen at I (forhåbentligt) skal leve sammen indtil døden skiller jer ad. 

  Læs derfor nærmere om denne race i vores store hundeleksikon for at finde ud af om I kan give hinanden et godt liv. 

  Du bliver blandt andet klogere på en Fransk Bulldogs temperament, farver, vægt samt du kan finde priser på annoncer, og selvfølge se billeder af nuttede Franske Bulldogs, som søger et nyt hjem.