Formel 1

Herunder finder du en liste af salgs annoncer med racen Formel 1.


hunden Formel 1 Labrador

I Ireland og England brugte man hunden til jagt, især de adelige.

I Danmark taler man om to typer labradorer: den almindelige, der er opdrættet med henblik på at udfylde rollerne som både familiehund,-udstillings- og jagthund.
Den anden type er den såkaldte formel 1 Labradore, som udelukkende er opdrættet med jagt for øje og ikke for dens udseende. Formel 1 labradoren er tit mindre og en meget aktiv hund.


I 1954 blev den første Formel 1 hund importeret til Danmark, men først i 1976, da man igen imporerede to nye formel 1 hanhunde fra England, fulgte der hurtigt flere efter og dette blev begyndelsen på Formel 1 hunden i Danmark.


Formel 1 hunden er ikke en familiehund, men en brugshund - en jagthund. Den har et højt energiniveau og kræver meget motion og aktivering for at kunne fungere optimalt.

Se også Labrador":http://www.gipote.dk/racehunde/148-Labrador-retriever og "GoldenEller
Søg på en anden hunderace

arrow


Image
Formel 1

Dejlig energibombe søger nyt hjem. Sofus er en unghund der snart bliver 2 år. Han er vant til små og store børn , katte og elsker at snakke og lege med andre hunde. En energisk hund der elsker at udf...

Alder 2 år
5900 Rudkøbing
Image
Formel1 jagt/ familie hvalpe til salg

Kennel Hellenberg har 1 tæve og 2 hanner tilbage. Begge forældre jagthunde og dejlige familie hunde. Hvalpene er vokset op i rolige omgivelse og daglig kontakt også med børn i alderen 6-14 år. Alle ...

Alder 7 uger
3200 Helsinge