Dogue de Bordeaux

Herunder finder du en liste af salgs annoncer med racen Dogue de Bordeaux.

På denne side kan du se salgsannoncer på racen Dogue De Bordeaux. 

De er oprettet af hundeejere som enten har fået hvalpe eller af en anden årsag (desværre) er nødt til at finde et nyt hjem til deres vuf.

Læs mere om Dogue De Bordeaux i Gipotes hundeleksikonarrow
Søg ud fra racernes karaktertræk
Vælg daglig motion
 • Vælg størrelse
 • Vælg pelspleje
 • Vælg førstegangsejer
 • Vælg om hunden fælder
 • Vælg om hunden gøer
 • Vælg børnevenlig
 • Vælg lydighed
 • Vælg vagthund


 • Udvid familien med en hundehvalp. Stort udvalg af hunde og hvalpe der købes eller sælges samt bortgives gratis

  Image
  Dogue de Bordeaux , hund, 5 år

  Parring tilbydes af super sød mastiff. Han er sååå glad for børn og andre dyr. En velfungerende familiehund, som er værd at avle på. <b>Oplysninger:</b> Racer: Dogue de Bordeaux Alder: 5 år Type: Hu...

  Alder 5 år
  4370 Store Merløse
  Image
  Dogue de Bordeaux, flere hvalpe, 8 mdr. , m. stamtavle, salgsklar 4/1 2023

  De sødeste brumbasser søger et godt hjem . Med hjertet på rette sted . Vi er 3 piger og 3 drenge tilbage Sælges uden tavle . Mor har tavle og gode papir Far 100% ægte med en god baggrund , 1 billed...

  Alder 8 mdr.
  4230 Skælskør
  Image
  Dogue de Bordeaux, hvalpe, 1 uge , salgklar Ca uge 16.

  Har en dogue de Bordeaux der er med hvalpe, hvor mange ved vi ikke helt endnu, skal føde ca 22/1-22. Moren hedder Wilma, er 3 år. En rigtig familie hund. Faren hedder Karlo. 5 år også en rigtig fam...

  Alder 1 uge
  6740 Bramming
  Ikke oplyst
  Image
  Dogue de Bordeaux

  Bodil har fået 11 små søde hvalpebasser d.19/11-2021 hvoraf 5 kun mangler et nyt hjem ( 3 drenge og 2 piger) kunne du/I tænke jer verdens bedste familiehund så synes vi at i skulle tage at besøge Bodi...

  Alder 6 uger
  6630 Rødding
  Image
  Dogue de Bordeaux, flere hvalpe, 8 uger , m. stamtavle

  Der 1 han og 2 tæver tilbage Hvalpene er klar til at flytte hjemmefra i morgen torsdag d. 13.01.22 Begge forældre haves. Hvalpene er efter meget racetypiske forældre med meget sunde og stærke blodlin...

  Alder 8 uger
  4900 Nakskov
  Image
  Douge de Bordeaux , hvalpe, 8 uger , salgklar 18.01.22

  Sælger vores dejlige han hvalp. Ægte ddb uden stamtavle. Begge forældre haves. Den lille lækre dreng havde et uheld da han ikke var mange dage gammel, hvor hans mor kom til at bide ham i halen, ...

  Alder 8 uger
  7140 Stouby

  Køb eller sælg en Dogue De Bordeaux på Gipote.dk 

  Skal du sælge din voksne Dogue De Bordeaux, eller har du hvalpe fra fx 2018, 2019, 2020 mv. til salg, så kan du oprette en salgsannonce her på Gipote ved at følge linket i næste afsnit. 

  Du kan vælge kategorien Dogue De Bordeaux uanset om det er en ægte Dogue de Bordeaux, med eller uden stamtavle eller om det er en blanding. 

  Gør du det, så vil din hund blive sat til salg og blive synlig på denne side. 

  Vil du omvendt gerne købe en Dogue De Bordeaux, så scroll ned til sidste afsnit i denne tekst, hvor du bliver præsenteret for vigtig viden - altså viden du bør kende til, inden du køber en Dogue hund. 

   

  Sæt Dogue De Bordeaux til salg på Gipote.dk: 

  Sådan gør du. 

  Klik her -> Sæt din Dogue De Bordeaux voksen eller hvalpe til salg her på Gipote. 

  Du kan enten vælge en gratis annonce, eller betale et mindre beløb for at få nogle lækre fordele. 

  Som skrevet tidligere i teksten, så vil du efter at du har oprettet din salgsannonce kunne se din hun være blevet sat til salg her på siden. 

  Vælger du at tilkøbe nogle skønne fordele, vil du nå ud til en større gruppe af potentielle købere. 

  Vi guider dig igennem hele oprettelsesflowet og du er altid velkommen til, at skrive til os hvis du har brug for hjælp med oprettelsen eller andet. Rigtig god fornøjelse :-) 

   

  Vi har hundehvalpe til salg i hele Danmark

  På Gipote kan du sætte din hund til salg, uafhængigt af hvor du bor i landet. 

  Mange af vores brugere kører gerne en længere tur for at få den helt rigtige hund med hjem - uden at det generer dem. 

  Det er selvfølgelig op til dig, om du vil selv føler lysten og har mulighed for at tage på en kortere eller længere rejse, afhængig af hvor du bor i landet og om den hund som du gerne vil købe skal hentes på Fyn, Jylland, Sjælland eller måske endda i udlandet. 

  Det er set et par gange, at hundeejere henvender sig her på Gipote fordi de (fx) har en hund som sælges fra fx Sverige, Norge eller Tyskland. 

   

  Før du køber en Dogue De Bordeaux

  En Dogue er en beskytter af hjemmet, som vil gøre alt for at passe på sin familie. 

  Den har en følsom sjæl, og hvis du ved hvordan du skal håndtere denne race, så vil du få en ekstrem loyal firbenede ven for livet. 

  Men det kræver altså at du har forstand på racen. Har du ikke det, så kan du blive meget klogere på denne skønne hund i vores store hundeleksikon, som vil klæde dig godt på, til at få en Dogue De Bordeaux ind i familien. 

  I teksten vil du også finde ud af om du og denne race overhovedet er et match, som kan give hinanden nogle dejlige gode timer sammen, eller om i har så vidt forskellige behov for livsstile, at det måske er en helt anden race, du bør købe.