Coton de Tulear - Bomuldshund

Herunder finder du en liste af salgs annoncer med racen Coton de Tulear - Bomuldshund.

Er du på udkig efter at købe en bomuldshund - Coton de Tulear, så er du kommet til det rette site. 

Vi har nemlig massere af salgsannoncer med denne skønne race. 

På trods af, at der findes en del allergivenlige hunderacer, så er Coton de Tulear den mest populære af dem, og du vil med sikkerhed få lyst til at købe dem alle.

Læs mere om racen Bomuldshund.arrow
Søg ud fra racernes karaktertræk
Vælg daglig motion
 • Vælg størrelse
 • Vælg pelspleje
 • Vælg førstegangsejer
 • Vælg om hunden fælder
 • Vælg om hunden gøer
 • Vælg børnevenlig
 • Vælg lydighed
 • Vælg vagthund


 • Udvid familien med en hundehvalp. Stort udvalg af hunde og hvalpe der købes eller sælges samt bortgives gratis

  Image
  Hanhund til avl

  med DKK PLUS stamtavle , tilbydes til avls-tjeneste. Han er højt præmieret/godkendt til avl Han har et dejligt sind og en flot hvid , meget kraftig pels samt sort pigmentering. Patella luksation 0/...

  Alder 6 år
  8300 Odder
  Image
  Coton de Tulear/ bomuldshund, hvalpe, 1 uge , salgklar D.26/7

  Coton de Tulear/bomulds- hvalpe født idag d.31/5-2021 sælges. Skriv gerne på sms. telefon og bliv skrevet op. Depositum 5000kr. betales senest om 3 uger ved kort besøg. Pris ialt 18.000 kr. Kun seriøs...

  Alder 1 uge
  6710 Esbjerg V
  Image
  Coton de Toular, hvalpe, 6 uger , salgklar 20.6.

  Dolly har fået hvalpe og vi har både en pige og en dreng som vi skal finde en dejlig familie til. Hvalpene er stueopdræt og er nu 6 uger gamle. De kan flytte hjemmefra fra d.20. Juni. Både far og mor ...

  Alder 6 uger
  2900 Hellerup
  Ikke oplyst
  Image
  Coton De tulear , hvalpe, 4 uger , salgklar Fredag d. 2 juli

  Tre skønne Bomuldshunde sælges til et trygt og godt hjem. Hundehvalpene er salgsklare d. 2. Juli. Alle hunde vil blive tjekket af dyrlæge, vaccineret, få ormekur og sundhedsbog. Derudover medfølger et...

  Alder 4 uger
  7800 Skive
  Image
  Coton de Tulear/ Ren bomuldshund, hvalpe, 9 uger , salgklar 3. juni

  Bomuldstotter til salg. En familiehund, som altid vil være der for dig, og er kærlig, klog og allergivenlig. De er chippet, vaccineret, ormebehandlet og klar til at flytte hjem til den ønskede familie...

  Alder 9 uger
  3400 Hillerød
  Image
  Coton de tulaer , hvalpe, 8 uger

  SÆLGES FOR BEDSTE FORÆLDRE . Vi er 4 små uldtotter som søger vores nye familie Vi er vokset op. samme med vores mor Vi er Van til børn da vores plejes mors børne børn tit kommer på besøg for at le...

  Alder 8 uger
  6000 Kolding
  Image
  ægte Coton de tulear, hvalpe, 6 uger , salgklar 06.07.21

  Vores dejlige bomuldshund har fået 3 skønne bomuldstotter. 2 drenge ( billede med sol og hjerte) og 1 pige (billede med blomst). De er født tirsdag den 11. maj og klar til at flytte hjemmefra den 6. j...

  Alder 6 uger
  7470 Karup J
  Image
  Coton de Tulear - Bomuldshund

  To hanner tilbage ud af et kuld på tre. Stue opdræt her hos vores lille familie. I for vejledning i pelspleje og racens sind igennem hele deres levetid. Herfra for han en lille pakke med som dufter af...

  Alder 3 uger
  7100 Vejle

  Køb eller sælg en Coton de Tulear på Gipote.dk 

  Vil du købe eller sælge en bomuldshund? Så kan du med fordel gøre brug af Gipote. 

  Hvis du er en af dem, som ønsker at sætte en bomuldshund; Coton de Tulear til salg, så scroll lidt ned i teksten og få al info om, hvordan du laver en annonce på sitet - ganske gratis. Hvis du derimod leder efter den perfekte hund, til din familie, så spids ører nu. 

  På Gipote har vi nemlig så stort et kartotek af hunderacer. Så uanset om du er på udkig efter en sort eller hvid, en hvalp eller voksen, en med stamtavle eller uden, en han eller tæve, så kan du være ret sikker på at finde den eneste ene hos os. 

  Det kan også være at du forelsker dig i en Coton de Tulear blanding til salg, eller en helt anden race - hvem ved :-) 

  Vi har i hvert fald salgsannoncer til enhver smag.

  Sæt Coton de Tulear til salg på Gipote.dk: 

  Sådan gør du. 

  Dette afsnit er til dig, som ønsker at sælge din Coton de Tulear. Vil du gerne købe denne race, så hop videre til næste afsnit. Vi vil så nødig spilde din tid :) 

  På Gipote kan du både oprette en salgsannonce som privat opdrætter, men også du som ejer en kennel er mere end velkommen. 

  Fælles for begge sælgertyper er, at det er ganske gratis. Du skal blot klikke her, for at starte din oprettelse af salgsannoncen.

  Du har mulighed for at købe ekstra markedsføring af din annonce, men det behøver du ikke tage stillingen til her. 

  Vi guider dig nemlig gennem oprettelsesflowet, og stiller dig dette spørgsmål inden de annoncer går online, hvor du også kan blive klogere på hvad ekstra markedsføring indebærer. 

   

  Vi har hundehvalpe til salg i hele Danmark

  På Gipote har vi hunde til salg fra opdrættere i hele Danmark, men vi kan desværre ikke garantere dig for at den perfekte Coton de Tulear er til salg i dit område lige nu. Vi ville ønske vi kunne, men sådan er verden desværre ikke indrettet.  

  Af den årsag, anbefaler vi, at du altid starter med at gøre op med dig selv, hvor langt du er villig til at køre efter din nye firbenende ven. Hvis du fx bor i Nordjylland, så kan det føles langt at køre til København, Midtsjælland, Fyn, Norge eller Sverige. 

  Omvendt, kan du tænke, at hvis den helt rigtige hund viser sig at skulle hentes langt væk hjemmefra, fx Tyskland - så kan det være hele køreturen værd, når først du har den lille fis i dine arme. 

  Det har vi hørt mange gange før.

  Før du køber en Coton de Tulear

  Når du falder for en hund eller valper på Gipote.dk, bør du altid tjekke op på racens kendetegn, for at sikre at du og hunden er et match. Coton de Tulear har ligesom alle andre hunde, særlige kendetegn for dens personlighed og specielle behov, som skal passe indtil den livsstil som du fører, og omvendt.

  Det er jo meningen at I gerne skal leve sammen til døden skiller jer ad, og derfor er det vigtigt at I matcher hinanden. 

  Læs derfor nærmere om denne race i vores store hundeleksikon, for at finde ud af om I kan give hinanden et godt liv.