Chow Chow

Herunder finder du en liste af salgs annoncer med racen Chow Chow.

Se søde Chow Chow hvalpe og voksne hunde, som er til salg på Gipote lige nu. 

De kan enten sælges som korthåret eller langhåret samt med papir, uden papir og som blandingshunde. 

Vi har samlet dem alle her på siden.

Læs mere om racen Chow Chow.arrow
Søg ud fra racernes karaktertræk
Vælg daglig motion
 • Vælg størrelse
 • Vælg pelspleje
 • Vælg førstegangsejer
 • Vælg om hunden fælder
 • Vælg om hunden gøer
 • Vælg børnevenlig
 • Vælg lydighed
 • Vælg vagthund


 • Udvid familien med en hundehvalp. Stort udvalg af hunde og hvalpe der købes eller sælges samt bortgives gratis

  Image
  Chow Chow

  Har de dejligste hvalpe med en fantastisk mor der står på stikker for dem. De er født og opvokset i stuen med adgang til haven. De har masser af legetøj, sansegynge, rør og andet der ville stimulere...

  Alder 5 uger
  7190 Billund
  Image
  Chow Chow

  Fantastik unghan søger et blivende hjem. Han er kærlig, renlig og kan med andre hunde. Han har boet inde sammen med os, er godt socialiseret og elsker at blive nusset. Vi har trænet ringtræning de s...

  Alder
  6960 Ringkøbing
  Image
  Chow Chow

  Jeg troede jeg skulle have en ven for livet,men sådan skulle det ikke være.Da jeg er gået ned med stress fra den ene dag til den anden kan jeg bare ikke give denne vidunderlig hvalp det jeg gerne vill...

  Alder
  5250 Odense sv
  Image
  Chow chow, hvalpe, 2 uger , salgklar December 24

  2 piger 3 drengen. Vokser op med børn og andre husdyr Hvalpene blive socialiseret med børn . Vi fodre dem med royal canin mother and puppy De blive vaccineret chippet og ormekur færdig før de rejse...

  Alder 2 uger
  6600 Vejen

  Køb eller sælg en Chow Chow på Gipote.dk 

  Skal du købe eller sælge din hund, så må du hellere end gerne komme til os på Gipote. 

  Det varmer vores hundehjerter, at vi kan hjælpe købere med at finde den helt perfekte hund, samt hjælpe sælgere med at finde en ny ejer, som kan tage sig godt af deres firbenede ven. 

  Der kommer løbende nye salgsannoncer til, især hvalpe til salg fra 2018, 2019, 2020 og frem og så har vi gennem tiden erfaret, at en del også søger på teksten mini Chow Chow - så har du en hund til salg som falder ind for denne kategori, så skriv det endelig i salgsannoncen. 

  Yderligere bestemmer du selv hvor mange billeder og hvor meget info det er, at du har lyst til at give til potentielle købere i annoncen. 

  Du bør dog altid informere om eventuelle sygdomme, allergier mv. 

  Mest af alt for hundens bedste. 

   

  Sæt Chow Chow til salg på Gipote.dk:

  Sådan gør du. 

  Klik her -> Sælg din Chow Chow på Gipote nu <- og bliv ført videre til oprettelsen af din hunde-salgsannonce. Opstår der spørgsmål undervejs, så sidder vi klar til at hjælpe. 

  Det kan fx være at du har et spørgsmål om indsætning af pris, farve, race eller hvis der opstår et teknisk problem. Vi vil i hvert fald gøre vores for, at du får solgt din hund med god ro i maven. 

  Det er også under selve oprettelsen, at du kan vælge om du vil have en standard gratis salgsannonce eller om du vil betale for nogle fordele. 

  Du kan se inde i selve oprettelsen hvilke fordele der er tale om og derfra finde ud af hvad der passer dig bedst ift. tid, bekvemmelighed, budget mv. 

   

  Vi har hundehvalpe til salg i hele Danmark

  Det er muligt at oprette salgsannonce på Gipote fra hele Danmark - især Jylland. I ny og næ hænder det også at Chow Chow hunde bliver sat til salg fra Sverige og Norge. 

  På trods af det, så kan vi desværre ikke love at denne race er til salg indenfor 20 km hvor du bor. 

  Bliver du forelsket i en hund som bor længere væk, så er det kun dig der kan vurdere om du har lyst til at tage en kortere eller længere tur, for at hente dit nye familiemedlem hjem. 

   

  Før du køber en Chow Chow

  Vi anbefaler ALTID, at de som gerne vil købe en hund (uanset race) læser op på den i vores store hundeleksikon. 

  Det gør vi fordi, at det er vigtigt som ejer at at sikre sig, at den specifikke race og du er et match. 

  Eksempelvis har vi skrevet at: Chow Chow er meget selvstændige, de passer sig selv og er  ikke så opsøgende overfor andre mennesker og dyr og så har de brug for en erfaren ejer der forstår denne races specielle psyke. 

  Er du den rette ejer, så fortvivl ikke at du kan få en fantastisk hund ud af denne race - du skal blot kende til den først. DERFOR -> klik her og bliv klogere på hunderacen Chow Chow