Cane corso italiano

Herunder finder du en liste af salgs annoncer med racen Cane corso italiano.


hunden Cane Corso Ilaliano, og hvalpe til salg.

Den stammer fra romernes store molosser, Canis pugnax, den blev brugt til krigshund og til kampe i de romerske arenaer for ca 4000-5000 år siden.
Derefter blev racen videre udviklet med andre hunde racer i arvel. for at blive udviklet til en hund der blev brugt som beskyttelse på gårde i Italien.
Endvidere er racen udviklet til en mere familie orienteret hund, racen er er blevet til en hund, som er en meget menneske orienteret hunde race.
Cane Corso fölger sin ejer og forsöger ikke at tage over i Hirakiet som överst i familen, den skal ikke holdes på plads i forhold til rank-orden i familien.
Men Cane Corso har forskellige stadier i sin udvikling, hvor man skal Socialisere den i forhold til dens behov.
Dette er meget vigtigt i dens udvikling til voksen hund.
Racen har brug for at blive trænet ude iblandt andre hunde i brugshunde kluben og den skal komme ud blandt mennesker og dyr.
Ellers udvikler den sig ikke til at blive, alt den kan blive, men et problem istedet, med den forkerte hundeejer.
Cane Corsoen skal læses i sin udvikling af sin hunde ejer, som skal have hundeerfaring, ellers god forstand på socialisering.
Idag bruges den som vagthund, politi- militær- og sporhund i det sydlige Italien

Cane Corso Italiano har et meget stabilt temperament, når den er blevet veltrænet, så kan den fungere med alt fra en baby frem til et voksen menneske.

Cane Corsoèn er glad for andre hunde og dyr. Det er en race der har stor kærlighed til dem der er omkring den. Den holder sig altid tæt til sin ejer, og hvis nødvendigt beskytter den sin familie, og dennes ejendom.


Størrelse
:
Hanner: 64 - 68 cm., 45 - 50 kg . Udstillinger haner 62-70 er tilladt.
Tæver: 60 - 64 cm., 40 - 45 kg. Udstillinger tæver 58-66 er tilladt.
Ifølge FCI, som er promoter for Kennel Klubernes retsningslinier ang racen.


Pels
:
kort, glat med lidt underuld. Minimal pelspleje. Din Cane corso har helst behov for bad uden champo, helst kun med champo ca 2 gange om året, ellers et frisk bad i saltvand (havet), med efterfølgende bad i ferskvand.
Ferskvandsøer er også godt for racen, svømning er en god udvikling til bedre muskler, hvis du har den mulighed.
Vægt pull omkring i begyndelse yders moderat, til efter kønsudvikling, tæver efter første løb, haner kønsmoden.
Får træning der kræver fysik:
Cane Corso udvikler højde meget hurtigt inden for ca. 7 mdr, af dens levetid, derfor ikke for meget fysisk træning i den periode,


Farve
:
Sort, ca 1 % Grå ca 5 % Fawn ca 15 %
Resten af racen er tigreret / brindel, som er Grå brindel / tigreret, Sort brindel / tigreret og Brun brindel / tigreret.
Farven inde for Race standard, har ikke betydning for udstillings resultater, Udstillings resultater følger Race Standarden.
Envidere er det tilladt med hvid på bryst og potter.
Poter må der ikke være hvidt op over hundens ankler.
Ulve kløer er ikke tillladt på bagpotter og skal tages bort før køb af hvalp.Eller
Søg på en anden hunderace

arrow


Image
Cane corso Cane Corso hvalpe

Cane Corso hvalpe Jordens dejligste Cane Corso hvalpe Raceren med pas,, chip og vaccinationskort. Passet med alt. Sund og rask lækker hvalp Forældrene har stambog. Vant til kat og store...

Alder
5000 Odense C
Image
Cane Corso

Cane Corso puppies from good breeding with an appearance on request. Pedigree (birth certificate), chip, vaccination, deworming, morphology, medical examination (fecal swab) transport, European pa...

Alder
2640 Hedehusene
Image
Cane corso bl, hund, 4 år , salgklar Nu

Kærlig loyal hund som følger sin ejer i tykt og tyndt søger desværre nyt hjem. efter vi har fået en lille baby har hun knurrer nogen gange og det er desværre ik blevet bedre med tiden, nu den lille be...

Alder 4 år
4293 Dianalund
Image
Cane Corso- Hvalpe

Så har vores skønne Maggi fået sine dejlige hvalpe! Der gemte sig 9 skønne hvalpe. Hun fødte D. 3/5 2018 4 Hanner 6000kr (2 Hanner er solgt) 5 Hunner 7000kr Hvalpene vil være klar til at flytte hj...

Alder
6372 Bylderup-Bov
Image
Cane corso, hund, 5 år

SKØN DEJLIG OG KÆRLIG HUND SÆLGES Jeg står i den svære / triste situation at jeg må sælge min hund kena Kena er en dejlig pige på 5 år. Hun er 25% labrador og 75% cane corso. Hun er den mest kærlige ...

Alder 5 år
4960 Holeby
Image
CANE CORSO ITALIANO, hvalpe, 8 uger , salgklar 14.06.2018

Jeg har to tæver :) Mør er død :( Far er fra Holstebro Pris er 9000 kr <b>Oplysninger:</b> Racer: CANE CORSO ITALIANO Alder: 8 uger Type: Hvalpe Salgsklar pr.: 14.06.2018

Alder 8 uger
6933 Kibæk