Cane corso italiano

Herunder finder du en liste af salgs annoncer med racen Cane corso italiano.


hunden Cane Corso Ilaliano, og hvalpe til salg.

Den stammer fra romernes store molosser, Canis pugnax, den blev brugt til krigshund og til kampe i de romerske arenaer for ca 4000-5000 år siden.
Derefter blev racen videre udviklet med andre hunde racer i arvel. for at blive udviklet til en hund der blev brugt som beskyttelse på gårde i Italien.
Endvidere er racen udviklet til en mere familie orienteret hund, racen er er blevet til en hund, som er en meget menneske orienteret hunde race.
Cane Corso fölger sin ejer og forsöger ikke at tage over i Hirakiet som överst i familen, den skal ikke holdes på plads i forhold til rank-orden i familien.
Men Cane Corso har forskellige stadier i sin udvikling, hvor man skal Socialisere den i forhold til dens behov.
Dette er meget vigtigt i dens udvikling til voksen hund.
Racen har brug for at blive trænet ude iblandt andre hunde i brugshunde kluben og den skal komme ud blandt mennesker og dyr.
Ellers udvikler den sig ikke til at blive, alt den kan blive, men et problem istedet, med den forkerte hundeejer.
Cane Corsoen skal læses i sin udvikling af sin hunde ejer, som skal have hundeerfaring, ellers god forstand på socialisering.
Idag bruges den som vagthund, politi- militær- og sporhund i det sydlige Italien

Cane Corso Italiano har et meget stabilt temperament, når den er blevet veltrænet, så kan den fungere med alt fra en baby frem til et voksen menneske.

Cane Corsoèn er glad for andre hunde og dyr. Det er en race der har stor kærlighed til dem der er omkring den. Den holder sig altid tæt til sin ejer, og hvis nødvendigt beskytter den sin familie, og dennes ejendom.


Størrelse
:
Hanner: 64 - 68 cm., 45 - 50 kg . Udstillinger haner 62-70 er tilladt.
Tæver: 60 - 64 cm., 40 - 45 kg. Udstillinger tæver 58-66 er tilladt.
Ifølge FCI, som er promoter for Kennel Klubernes retsningslinier ang racen.


Pels
:
kort, glat med lidt underuld. Minimal pelspleje. Din Cane corso har helst behov for bad uden champo, helst kun med champo ca 2 gange om året, ellers et frisk bad i saltvand (havet), med efterfølgende bad i ferskvand.
Ferskvandsøer er også godt for racen, svømning er en god udvikling til bedre muskler, hvis du har den mulighed.
Vægt pull omkring i begyndelse yders moderat, til efter kønsudvikling, tæver efter første løb, haner kønsmoden.
Får træning der kræver fysik:
Cane Corso udvikler højde meget hurtigt inden for ca. 7 mdr, af dens levetid, derfor ikke for meget fysisk træning i den periode,


Farve
:
Sort, ca 1 % Grå ca 5 % Fawn ca 15 %
Resten af racen er tigreret / brindel, som er Grå brindel / tigreret, Sort brindel / tigreret og Brun brindel / tigreret.
Farven inde for Race standard, har ikke betydning for udstillings resultater, Udstillings resultater følger Race Standarden.
Envidere er det tilladt med hvid på bryst og potter.
Poter må der ikke være hvidt op over hundens ankler.
Ulve kløer er ikke tillladt på bagpotter og skal tages bort før køb af hvalp.Eller
Søg på en anden hunderace

arrow


Image
Cane Corso , hund, 2 år

KUN AVL.!! Tilbydes til cane Corso tæve. Flot, sund og godt og roligt temperament. A hofter. 8000 for parring. Flere billeder kan sendes. <b>Oplysninger:</b> Racer: Cane Corso Alder: 2 år Type:...

Alder 2 år
3310 ølsted
Image
Cane Corso Italiano , hund, 1 uge , salgklar 18.08.2018

Halskæde med Cane Corso Italiano Hund . Den er lavet i et flot stilrent design Kommer med kæde 100% Nikkelfri Belagt med 18karat Guld . Sender gerne . <b>Oplysninger:</b> Racer: Cane Corso Italia...

Alder 1 uge
6400 Sønderborg
Image
Cane Corst Italiano, hund, 12 uger , salgklar NU

Brindle tæve Super lækkert temperament . DKK stambog, færdig vacc. sundhedsbog, chippet, Dansk hunderegister, 3 x ormekur. DKK stambog, født D 30/5 18. Der er to brindle tæver. Færdig vaccineret. Efte...

Alder 12 uger
7620 Lemvig