Bolognese

Herunder finder du en liste af salgs annoncer med racen Bolognese.


hunden Bolognese

Racen er fra middelshavsområdet og er efterkommere af barbetén.
Den tilhører barbichon-gruppen, der består af fire racer: bichon frise, malteser, bichon havanais og bichon tenerife, nu kaldet bichon frisé.

Bolognese stammer fra den italenske by Bologna og kan spores tilbage til 1200-tallet. Den var dengang sort og hvid og blev først senrer helt hvid, hvilket er varemærket for denne race.

Bolognese blev populær hos det italenske hof og senere hos de kongelige hoffe i hele Europa. Den er idag en sjælden race.

Bolognese er en glad hund, der knytter sig til sin familie. Den er rolig og afbalanceret og har et moderat motionsbehov. Den er intelligent og elsker at lege.

Størrelse:
Begge køn: maks. 35,5 cm

Pels:
Lang, luftig og bomuldsagtig. Pelsen kræver grundig børstning hver dag.

Farve:
Rent hvid.
Eller
Søg på en anden hunderace

arrow


Image
Bolognese allergivenlig/fælder ikke

Allergivenlige Bolognese hvalpe, Dejlige Bolognese hvalpe til salg. Allergivenlige/fælder ikke. Forældrene er begge højt præmierede udstillingshunde. Der er 2 hanner . En Bolognese hund vejer typisk m...

Alder 8 uger
7160 Tørring
Image
Bichon bolognese, hvalpe, 7 mdr. , salgklar 28 august

Hej min farmors hund har født 3 smukke hvalpe 2 drenge og en pige de har alle fået ders vaccinationer og ormekur og hvad nu ellers de får sådan nogle små hvalpe. En af drengene af solgt så der er kun ...

Alder 7 mdr.
3050 Humlebæk