Bodegueros

Herunder finder du en liste af salgs annoncer med racen Bodegueros.


Bodegueroen.

Det er en intelligent og vagtsom hund. Den er energisk udenfor og tilbagelænet indendøre. Racen har ry for sit gode forhold til børn, men som altid afhænger det gode forhold hund og barn imellem meget af børnene og disses evne til at omgås dyr på den gode og hensigtsmæssige måde. Overfor mennesker er den åben og nysgerrig og overfor sin familie er den en særdeles loyal hund.
Bodegueroen er en højbenet, elegant og hurtig lille hund. Generelt har racen en størrelse fra cirka 35 til 43 cm i skulderhøjde. Vægten varierer fra cirka 7-9 kilo, men vi ser dog ganske ofte bodegueroer, som er noget større og vejer op til godt 15 kilo. Pelsen er kort og som oftest uden underuld. Farven på kroppen er hvid, evt. med enkelte pletter. Hoved og ører er sorte og/eller røde. Hunden kan være enten to- eller trefarvet - sjældent helt hvid. I Spanien er det tilladt at halekupere bodegueroen - det er det ikke i Danmark.
Eller
Søg på en anden hunderace

arrow


64.95 DKK

Halsbånd - Best Friend GEAR Refleks halsbånd 30mm 35-60cm

Halsbånd

49.00 DKK

Transport - Reservehåndtag med ankerformet lås

Sikkerhed, træning og transport

22.80 DKK

Vådfoder - Hill's Adult Light dåsemad med okse

Hundefoder


Image
Bodeguero mix , hund, 3 år

Gypsy er en fantastisk sød og tillidsfuld pige. Hun blev fundet på en byggeplads med hendes 4 hvalpe , hun var tynd og afkræftet, og tog imod hjælp med det samme . Hun har passet godt på sine hvalpe d...

Alder 3 år
4591 Føllenslev
66.00 DKK

Hundefoder - Hill's Science Plan Canine Adult 7+ Youthful Vitality Medium Breed med Kylling og Ris

Hundefoder

12.00 DKK

Hundeskål - Plastskål 0,3 l

Hundeskål

462.50 DKK

Hundefoder - Hill's Adult Light Kylling

Hundefoder