Australian Shepherd

Herunder finder du en liste af salgs annoncer med racen Australian Shepherd.

Se de Australian Shepheard hvalpe og voksne hunde som sælges lige nu på Gipote - i denne oversigt. 

Tryk på de annoncer, som du finder interessante, hvorunder du kan læse mere om den specifikke hund, se billeder af den, pris mv. 

Læs mere om racen Australian Shepheardarrow
Søg ud fra racernes karaktertræk
Vælg daglig motion
 • Vælg størrelse
 • Vælg pelspleje
 • Vælg førstegangsejer
 • Vælg om hunden fælder
 • Vælg om hunden gøer
 • Vælg børnevenlig
 • Vælg lydighed
 • Vælg vagthund


 • Udvid familien med en hundehvalp. Stort udvalg af hunde og hvalpe der købes eller sælges samt bortgives gratis

  Image
  Aussie/springer Hvalpe

  Verdens dejligste blandingshvalpe sælges fra kærligt hjem til kærligt hjem. Sisses hvalpe er nu næsten salgsklare. De er alle meget legesyge, nysgerrige, sociale, kontaktsøgende, intelligente og i...

  Alder 7 uger
  8586 Ørum Djurs
  Image
  Skønne Australian Shepherd

  Klar til nye hjem 12/7 2 tæver - 2 hanner - uden papirer. Sunde, kvikke hvalpe. En aktiv og klog race, som egner sig godt til særligt agility, lydighed, tricks og hyrde træning. Knytter tæt bå...

  Alder 6 uger
  8832 Skals
  Image
  Australian Shepherd

  Mini Australian Shepherd x mini aussiedoodle Hvalpe (75% mini australian shepherd/ 25% puddel) Mega lækre Hvalpe udbydes nu til salg! Vi har været så heldige at få 4 smukke hvalpe her den 1 Juli, ...

  Alder 1 uge
  3480 Humlebæk
  Image
  Australian Shepherd

  Australian Shepherd, hvalpe, 4 uger , salgklar 01.8.2022 (hvis der er en ferie der skal afvikles efter den dato, så kan vi også finde ud af det 😊) Hvalpene bliver afleveret chippet, vaccineret, orm...

  Alder 4 uger
  6200 Aabenraa
  Image
  Australian Shepherd

  1 lækker, sød og charmerende han hvalp tilbage af en flok på 5. Han er vaccineret første gang, har fået ormekur. Han er blanding mellem collie/Shepherd. Stueopdræt så han er vant til hverdagens alm ly...

  Alder 8 uger
  4261 Dalmose
  Image
  Australian Shepherd

  Gubben søger nyt hjem til den erfarne hundeejer 💙 Savner du en træningsmakker til eksempelvis nosework? 🐶 Så læs mere her! Gubben trives ikke i nuværende hjem, og derfor leder han efter et nyt. ...

  Alder 2 år
  4305 Orø
  Image
  Australian Shepherd

  Skal du have den bedste ven for livet ? Denne sjove, blide og smukke lille dreng er klar til at flytte hjemmefra. Han er renlig hvis du er opmærksom på hans signaler, nysgerrig og fuld af gåpåmod. ...

  Alder 11 uger
  3100 Hornbæk
  Image
  Australian Shepherd

  Jeg har den skønneste Aussie tæve fra eget kuld, som jeg desværre ser mig nødsaget til at finde et nyt 5 stjernet hjem til. Hun er fra d. 1/6-21, passet med dyrlæge besøg og har aldrig fejlet noget. ...

  Alder 2 år
  4040 Jyllinge

  Køb eller sælg en Australian shepherd på Gipote.dk 

  Skal du købe en Australian Shepherd, så hold godt øje med siden her. 

  Der kommer hele tiden nye hunde til salg, så hvis du ikke falder over den eneste på oversigten i dag, så kan det være at den er der i morgen. Der er heller ingen garanti for hvor længe hunde på Gipote står til salg. 

  Da der er mange om buddet, så handler det om at kontakte sælger hurtigt, hvis du altså er interesseret. Skal du sælge din Australian Shepherd? 

  Så kan du finde et link til vores oprettelsesflow i næste afsnit. Det er dejlig nemt, og når du er færdig vil du kunne se din hund være sat til salg på denne side. 

   

  Sæt Australian Shepherd til salg på Gipote.dk: 

  Sådan gør du. 

  Skal du sælge din kære Australian Shepherd voksen hund eller valper, og ønsker du at finde det helt perfekte hjem? 

  opret en salgsannonce - lige her, på Gipote - og begynd at få henvendelser. Du kan vælge mellem en gratis version eller betale et mindre beløb, for at nå længere ud til potentielle købere. 

  Formålet er, at du blot skal fokusere på at svare på henvendelser og udvælge den nye ejer, som du mener passer bedst til din hund. 

  Lider din hund af allergi, har sygdomme eller en adfærd, som der skal tages højde for, så oplys det til køber, så der ikke opstår kedelige overraskelser for hverken dig, din hund og / eller den nye ejer. 

  Derudover kan du lade dig inspirere af de andre annoncer på siden her, om hvad der er godt at skrive i din annonce - det kan fx være at din Shepherd er miniature eller har farven blue merle som er to ret populære ønsker fra købere. 

  Det kan også være, at din hund er en blanding med en anden race. Du må sådan set skrive hvad du har lyst til - så længe det selvfølgelig er sandt :-) 

  Selve oprettelsen tager et par minutter, og du vil derefter kunne se din Australian Shepherd på listen over hunde til salg på denne side. Har du spørgsmål, så sidder vi klar i supporten til at hjælpe dig. 

   

  Vi har hundehvalpe til salg i hele Danmark

  De fleste hunde som bliver sat til salg på Gipote, er små nuttede hvalpe - i skrivende stund fra slut 2019 og start 2020. 

  Da det ikke er alle hunde og deres ejere, som af mange forskellige årsager kan leve sammen til døden skiller dem ad, så kan du også støde på voksne Aussie hunde fra 2018 og ældre som sælges. 

  Uanset om det er hvalpe eller voksne hunde, så fortjener de alle et godt og forhåbentligt blivende hjem. 

  Det er det vi på Gipote ønsker at hjælpe med, hvor end i landet hundene bor. Derfor har vi heller ingen geografisk ramme for, hvor i Danmark man må sætte sin hund til salg. 

  Det kan både være på Sjælland, på Fyn, i Jylland, på Bornholm, på Langeland og andre småøer. 

  Det kan endda ske at en Australian Shepherd bliver sat til salg fra Norge eller Sverige, hvor racen også er ret populær. 

   

  Før du køber en Australian Shepherd

  Vidste du at en Australian Shepherd er intelligent, hårdtarbejdende og en alsidig Aussie, der trives i et hjem, hvor den får lov at bruge sin hjerne og energi konstant. 

  Du behøver ikke nødvendigvis at holde får, for at stimulere en Australian Shepherd - men du er nødt til at holde den beskæftiget. 

  Det er en hund med et abnormt højt energi niveau, som ikke kender betydningen af sofahygge.

  I vores store hundeleksikon har vi skrevet om racen Australian Shepherd, dette for at gøre dig som mulig kommende ejer til en hund at denne type, klogere på hvad den kræver af dig. 

  Det skulle jo gerne være sådan, at du og din nye hund lever lykkeligt i hinandens selskab, så længe det overhovedet er muligt.