Samojedhund

Herunder finder du en liste af salgs annoncer med racen Samojedhund.

Se oversigt her, over de Samojedhunde som sælges via Gipote lige nu. 

Hvem ved, måske er dit nye firbenede familiemedlem blandt nedenstående salgs annoncer.

Bliv klogere på racen Samojedhund.arrow
Søg ud fra racernes karaktertræk
Vælg daglig motion
 • Vælg størrelse
 • Vælg pelspleje
 • Vælg førstegangsejer
 • Vælg om hunden fælder
 • Vælg om hunden gøer
 • Vælg børnevenlig
 • Vælg lydighed
 • Vælg vagthund


 • Udvid familien med en hundehvalp. Stort udvalg af hunde og hvalpe der købes eller sælges samt bortgives gratis

  Image
  Samojedhund

  Alder 9 uger
  8700 Horsens
  Image
  Samojede uden tavle, hvalpe, 8 uger , salgklar 19/3

  6 flotte samojede hvalpe søger nyt hjem fra d. 19 marts Der er 4 tæver og 2 hanner. Hvalpene er født d. 23 januar. Der vil blive lavet en kontrakt. Der er nu en dreng tilbage. Ved reservation af e...

  Alder
  8830 Tjele
  Image
  Samojedhund

  Søger ny familie Af personlige årsager søger vi en ny familie til vores skønne han samojede Simba.❤️ Vi har desværre været ramt af flere ting værst af alt vores yngste som har fået konstateret vol...

  Alder 12 mdr.
  2605 Brøndby
  Image
  Samojedhund, hanhund, 3 uger , m. stamtavle, salgsklar 26-06-24

  Ægte samojede hvalpe, men uden stamtavle, vi har selv begge forældre og kender deres baggrund, når de er klar nye kærlige hjem har de fået ormekur,. chippen,. vaccineret,. sundhedstjek samt sundsbog ,...

  Alder
  5600 Faaborg
  Image
  Samojedhund, hvalpe, 2 uger , salgklar 4. juli

  Vores skønne samojede har fået 7 helt fantastiske hvalpe. Der er 4 drenge og 3 piger. Alle sunde og raske. Begge forældre (mor billede 2 og far billede 3) er begge sunde og raske, 100% renracet samoje...

  Alder
  4100 Ringsted

  Køb eller sælg en Samojedhund på Gipote.dk 

  På Gipote ønsker vi både at hjælpe kommende købere og sælgere af hunde via vores digitale markedsplads. 

  Der kommer løbende nye salgsannoncer med Samojeder til salg - både valper og voksne hunde. 

  Falder du for en Samojed som er til salg her på listen? Så kontakt sælger for at lave en nærmere aftale, om evt. at komme og besøge det skønne væsen. 

  Står du omvendt i den situation, at skulle sælge en Samojedhund? 

  Så hop ned til næste afsnit. Der vil du finde et link, som fører dig til vores gratis oprettelsesflow, hvor du nemt og hurtigt kan lave din egen salgsannonce og efterfølgende se din hund på ovenstående oversigt. 

   

  Sæt Samojedhund til salg på Gipote.dk: 

  Sådan gør du.

  Vil du gerne sætte en Samojedespids til salg? 

  Så kan du selvfølgelig gøre det via Gipote, lige så vel som hvis du havde en anden hunderace. 

  Du skal blot trykke her: Sæt min Samojedhund til salg på Gipote. Nemt og hurtigt vil du blive sendt videre dertil, hvor du skal udfylde informationer om din hund, som er relevante for potentielle købere. 

  Beskrivelsen kan du skrive, lige præcist efter hvad du føler er vigtigt for kommende ejer at vide. 

  Oftest vil vi anbefale at du som min. skriver hvilken årgang din Samojed er fra (fx 2018, 2019 eller 2020), køn, personlighed, eventuelle sygdomme, pris og selvfølgelig sætte billeder ind - da det er med til at skabe blikfang og vil helt klart gøre enhver blød i knæene. 

  Du bestemmer selv om du vil afslutte oprettelsen med at vælge en gratis salgs annonce, eller om du vil betale en lille smule, for at få nogle lukrative fordele. 

  Alt det behøver du slet ikke tage stilling til nu, du skal blot gå i gang med oprettelsen, og så skal vi nok guide dig :-)

  Vi har hundehvalpe til salg i hele Danmark

  Der bliver født hunde rundt omkring i hele Danmark, det gælder også for Samojedhunde. 

  Du vil derfor på Gipote, både kunne risikere at finde denne race til salg på Sjælland, på Fyn, I jylland, andre mindre øer og endda fra Norge - hvor racen også er temmelig populær. 

  Godt nok bliver der ikke nødvendigvis født hvalpe alle ovennævnte steder på en gang, men da vi løbende får nye salgsannoncer på sitet, vil der før eller siden være stor sandsynlighed for, at en Samojedhund (hvalp eller voksen) bliver sat til salg nær dig. 

   

  Før du køber en Samojedhund

  Vidste du, at en Samojede er en arbejdsom race der er meget viljestærk, men frem for alt er den venlig, blid og en hengiven familiehund, som har brug for et aktivt hundeliv. 

  Du har nok lagt mærke til, at de har en stor flot hvid pels, der med garanti kan holde dem varme om vinteren. Men det betyder samtidig, er de fælder en del. 

  På Gipote har vi lavet et stort hundeleksikon, hvor vi har skrevet om al verdens hunderacer. Er du lun på tanken om at eje en Samojede? 

  Så vil vi klart anbefale dig at læse med her. Du vil blive meget klogere på, om du og denne race vil kunne give hinanden et dejligt liv, samt lære mere om dens behov. 

  Rigtig god fornøjelse.