Oprettet 24. april 2024

Cavapoo, hvalpe, 4 uger , salgklar 19 maj

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger




Sælges til 18.000. kr.
Placering
Placering
6100 Haderslev



Annoncebeskrivelse

Hej,. Vi sælger de smukkeste SMÅ cavapoo hvalpe!
vi har fået 5 små søde drenge i nogle flotte abrikos farver. 4 af drengene er brunlige og afviger lidt med nuancen/afmærkninger og den ene dreng er hvid med brune afmærkninger. De er generelt nogle dejlige hvalpe, med et dejligt og varierende temperament. De kan både være legesyge og energiske, men også afslappende og rolige.
Hvalpene er stueopdræt og er vokset op i et kærligt hjem med både kontakt til børn og andre hunde. Hvalpene og mor har fået kvalitetsfoder fra hills, og er løbende blevet tilset og sundhedstjekket af dyrelæge. Mor og far ses på de sidste billeder, hvor far ses på det allersidste billede. Far er en Cavalier King Charles Spaniel.
Hvis der ønskes flere billeder/videoer henviser vi til vores Instagram-side, hvor vi ligger løbende billeder og videoer op.
Instagram: Luna_Cavapoo_hvalpe. Hvalpene medfølger vacciner, ormekur og sundhedsbog. Yderligere medfølger de en starterpakke, med indhold af tørfoder, vådfoder og legetøj, til de første par dage. Hvis der er yderligere spørgsmål i henhold til hvalpe, må i meget gerne kontakte os :).

Oplysninger:

Annoncen linker til en ekstern side
Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger

;