Sankt bernhardshund - langhåret

Herunder finder du en liste af salgs annoncer med racen Sankt bernhardshund - langhåret.


hunden Sankt bernhardshund - langhåret Sankt Bernhardshund, også kaldet Bernhardeneren er en stor og venlig familiehund, der skal opdrages kærligt, men konsekvent. Den har en fremragende lugtesans og blev brugt til redningsarbejde i Alperne. Sankt Bernhardshunden er en rolig og velafbalanceret hund, der er en særdeles perfekt familiehund. Den er tålmodig overfor børn og er intelligent og venlig. Den kræver moderat motion og kan ha en tendens til at savle. Sankt Bernhardshunden findes i både langhåret version (den er en krydsning af en Newfoundlænder) Den korthåret er den oprindelig.
Størrelse
: Hanner: 90 cm. Tæver: 65 - 80 cm.
Pels
: Langhåret: Middellang, lige dækpels med rigeligt underuld. Ofte bølget pels over hofter og kryds. Kræver begrænset pelspleje. Farve: Hvid grundfarve med større rødbrune pletter til gennemgående rødbrunsaddel. Brudt saddel, hvor det hvide ses, er tilladt.


Eller
Søg på en anden hunderace

arrow


Image
Sankt bernhardshund - langhåret

Sankt Bernhard hvalpe 🐾🐾 De er 3 1/2 uge gammel De er med DKK stambog, begge forælder og farmor haves De har fået første ormekur og vil få 2 mere, blive vacc og reg. og chippet inden afrejse. ...

Alder 3 uger
6800 Varde