Tilbage til alle hunderacer

Foxterrier-glathåret

Tryk for at læse mere

Karaktertræk for Foxterrier-glathåret

Er den nabovenlig?

 • Udvalgte annoncer

  Image
  Glathåret Fox Terrier

  I 40 år har jeg i Kennel JEMA-SPOT opdrættet racetypiske, sunde Foxterriere, der både mentalt og fysisk er helt i top. Mine hunde indgår som en naturlig del af familielivet og kan færdes løs på både m...

  Alder
  4873 Væggerløse

  Foxterrier-glathåret

  hunden Glathåret foxterrier

  Den Glathåret foxterrier stammer fra england, hvor den som type kan spores helt tilbage til 1500-tallet. udstillet første gang i 1860. i starten var den både ru og glathåret, men blev udskilt som race efter hårlag i 1884.
  Oprindeligt brugt til drev og gravjagt.
  Den er højbenet, letbygget med kort ryg, og det karakteristiske lange og smalle hoved.
  Farven er hvid med aftegninger i sort eller tan. eller ensfarvet hvid

  Temperament: Den kan klare en kat - lege et 2-årigt barn træt - har du bind for øjnene, kan du ikke høre forskel, om det er en great dane eller en fox der gør!! Foxer er økonomiske, det er ikke udsædvanligt, at en velholdt foxér holder 15 år eller mere. En god tyverialarm koster meget mere og holder sandsynligvis kun i 5 år!! Foxén virker også ved strømafbrud, intet undgår hans opmærksomhed. Hvis du ikke allerede har gættet det, så er en foxterrier: intelligent, trofast, loyal, sød, legesyg, modig, renlig og overordentlig charmerende
  En Glathåret foxterrier kan opdrages til alt, hvis man mener det man siger, opdragelsen foregår med en masse kærlighed og konsekvens, Hvis dette bliver udøvet, har man en dejlig og robust hund.

  Se også Foxterrier-ruhåret


  Ønsker du at købe eller sælge en Foxterrier-glathåret?
  Se de mange købs- og salgsannoncer på gipote.dk

  Foxterrier-glathåret til salg

  skrev d. 30-juni-2009

  Den glathåret foxterrier er meget glad for børn og kan lærer alt, hvis man er kærlig og konsekvens i sin opdragelse(ligesom børn)