Køb, sælg eller par denne race
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret gratis konto
Sæt denne race til salg Se annoncer for denne race
Coton de tulear

Race Coton de tulear
Blandet race Nej
Er den nabovenlig?

Kommentar

Image

Lene skrev d. 11-oktober-2015

Hej Hvor langt tid tager det cirka før en hvalp er renlig Mvh Lene

Image

Vera Sørensen skrev d. 10-juni-2015

Hej Mie Madsen. Vi har en 2 årig han Coton tulear som vi synes det kunne være sjovt at se blive far til nogle hvalpe. Hi

Image

julia skrev d. 12-maj-2015

er det en familie-hund og kan et barn på 12-13 godt passe og tage sig af sådan en hund??

Image

Mie Madsen skrev d. 14-marts-2015

Jeg har købt en hun der er en blanding. Mor er bichon havaniese og York shire terrier mens far er ren coton. Da jeg gerne vil have at min hun oplever glæden ved at få hvalpe vil jeg gerne om et år have hende parret med en coton. Nogle der ved hvordan man få kontakter?

Image

skrev d. 02-juni-2014

Se annoncer med Coton hvalpe til salg, herunder.

Image

Tanja Carstensen skrev d. 23-maj-2014

Den bedste hunde ven man kan få. Min bedste har 2, og hun kan ikke leve uden dem. Hendes Coton er hendes børn, hendes hobby og hendes liv :)

Image

skrev d. 02-november-2012

Hejsa jeg har en tæve ,uden papirer, på 10 måneder som er det bedste køb jeg nogensinde har gjort :-) hun er så dejlig og sød og er så god til børn.jeg er dagplejer og det er en perfekt hund til børn. Hun elsker at sidde og kæle og ligger altid i sofaen og hygger sammen med os.jeg klipper min coton da jeg syntes det er pænest og nemmeste. Det eneste problem jeg har er at hun ikke rigtig gider at spise tørkost. Jeg har snart prøvet alt,er der nogen herinde der har et godt råd?

Image

skrev d. 11-august-2012

Hej. Jeg har en han og to tæver, alle på 2 år. Hanne er købt med avl i tankerne - men problemet med han er at selv om en af tæverne er i løbetid er han overhovedet ikke interesseret. Tæverne har begge været i løbetid 2 gange - så vi ville jo gerne have et kuld hvalpe. Men hannen er total uinteresseret - er dette normalt ?

Image

skrev d. 10-august-2012

:) jeg har en tæve på 4 år:) Enorm dejlig og er virkelig en familiehund, som knytter sig til os hun kender.Hun er meget lille 3,8 kg...Pelsen kræver noget pasning.Denne her elsker at hjælpe til i haven,især når den er ordnet:) Hun elsker at blive udfordret, feks, så søger hun / finder altid tingene.Aktivitets legetøg er nr 1 her i huset.En meget nem hund men selvfølgelig gø,er hun og vil gerne bestemme:) Men et fast nej hjlælper her.Selv om der tit lempes, da de er så sjove, hende her snakker når der bliver sagt nej...Hun elsker børn i familien.:))) kan anbefales:)

Image

skrev d. 05-august-2012

Ja, en coton er ikke den billigste hund, alligevel vil jeg anbefale at bruge de ekstra penge og så få den med stamtavle. Vi får vores lille coton pige hjem her i midten af denne mdr og glæder os rigtig meget. Hun er naturligvis med DKK tavle. Vi har i forvejen en papillon på 2år, så de to tøser får forhåbentlig meget glæde af hinanden..

Image

skrev d. 06-juli-2012

Det er med hvalpe som med menneskebørn. Man ved ikke, hvad man får, men opdrager man en hund med kærlighed og fasthed,så hunden ikke tager over, får man en god hund under alle omstændigheder. Cotonen elsker sin familie, så der skulle ikke blive problemer. Det eneste er prisen. Den er dyr- også uden papirer.

Image

skrev d. 03-juli-2012

Hej! Hvordan finder man en rigtig god Coton, det er vel af stor betydning, forældrenes gener og deres opdragelse, går igen i hvalpene, er der nogen som ved hvordan man finder en rigtig god en? Stamtavle går jeg ikke, så højt op i. vh/ Lotte

Image

skrev d. 02-juli-2012

De er kælne. Vil gerne være sammen med deres ejer, både på skødet , ved fødderne og i sengen. De elsker andre mennesker. Løber logrende hen til dem. Elsker andre hunde, og kan sagtens bo sammen med en hund af anden race. En temmelig problemfri hund - med den rigtige opdragelse.

Image

skrev d. 02-juli-2012

Der er lidt forskel. Nogle vil gerne kæles meget med, og andre lidt mindre, men kælne er de. De løber også logrende hen til andre mennesker og vil kæles for. De ligger også gerne i skødet og i sengen hos èn, og i hvert fald ved fødderne. De kan godt lide andre hunde, og kan sagtens være sammen med en hund af anden race.

Image

skrev d. 25-juni-2012

Hejsa hvordan er racen mht og være en 'kælehund' der gerne vil kæles lidt med og ligge og hygge med en? Er den god til at være sammen med en anden hund? mvh Gitte

Image

skrev d. 13-juni-2012

Vi har både en hun og en han. Hunhunden er mindst, og hanhunden er HAN-hund, når der er tæver i løbetid. Han er også først på pletten, når der sker noget. Vi har haft hvalpe, og han legede fantastisk med dem. De er lige søde. Hunhunden er nemmest at have med i tog/bus pga størrelsen. Racen kan stærkt anbefales.

Image

skrev d. 03-juni-2012

Hvad er jeres erfaringer mht, en hunhund eller en hanhund. Vi er lidt i tvivl om hvilken vi skal vælge. Hilsen Marianne

Image

skrev d. 29-maj-2012

Jeg har en tæve der har været i løbetid 3 gange nu, og jeg har aldrig kunnet se spor af grisseri. De bløder meget lidt og de er fantastisk gode til at holde sig selv rene, så det er ikke det store problem at have en Coton i løbetid.

Image

skrev d. 18-maj-2012

Grisser en tæve når hun er i løbetid?

Image

skrev d. 11-november-2011

Hej Kartrine Standarden for en coton-tæve ligger på 4-5 kg og en coton-han på omkring 6-7 kg. Mht hvor meget foder de spiser er det afhængig af hvilken slags man vælger at fodre sin coton med, men f.eks. tørkost ligger mange mærker på ca 70 gr om dagen + lidt guffer :-) hilsen Pia Brendborg

Image

skrev d. 29-oktober-2011

Hvad vejer en Coton de tulear, og hvor meget spiser de cirka? Jeg vil gerne have en lille tæve og det er jo meget praktisk at vide:)

Image

skrev d. 05-september-2011

Jeg klipper min, og hun livede helt op af det.... Hun er så charmerende, kan se hvor hun løber og skal ikke i bad efter hver luftetur, fordi pelsen er fuld af mudder og burresnerrer...

Image

skrev d. 20-august-2011

Hvorfor koster de så meget, hvis man ik vil ha stamtavle ? er det kost og logi + opdragelse mens de vokser ?

Image

skrev d. 24-juli-2011

ja det er der pudlen er også allergivenlig og findes både i toy puddel lille puddel mellem puddel konge puddel ;) venlig hilsen ;)

Image

skrev d. 04-juli-2011

nok er den, den mest allergivenlige hund men hvad er så nr 2 og 3 ? :D for nok skal jeg måske have sådan en men jeg syntes at den er lidt for lille men er der en støre race ? :P

Image

skrev d. 01-juli-2011

Ja en Coton er en pels hund, men jeg ser ikke noget forkert i at klipppe den hvis det er fordi ens hverdag i en periode er travl. Hellere have en kort pels end en pels som klumper og filter. Så kan ens tid bruges på gåturer og leg istedet for at blive irriteret på pelsen.

Image

skrev d. 29-marts-2011

Ja, det er den :)

Image

skrev d. 02-oktober-2010

er en coton de tulear en allergivenlig hund?

Image

skrev d. 28-maj-2010

Pelspleje - pelspleje og atter pelspleje. Coton de Tulear er en _langhåret hund_ - og det er ikke bare *synd* at klippe dem - *det er simpelthen en let løsning for de dovne*. Som der allerede er skrevet, er det dagligt arbejde i den lange periode, hvor voksenpelsen vokser ud. Har selv coton'er på 11. år og vi børser/karter/reder en gang om ugen. Vælger man den skønne Coton så vælger man også at bruge en masse tid på pelsen.

Image

skrev d. 26-maj-2010

hej hvad er forskellen på at have en han eller hun hund? mvh gitte

Image

skrev d. 02-februar-2010

Til Mia. Ja, du kan godt klippe en coton de tuléar helt kort, men jeg synes,det er synd at gøre. Den forsvinder ind til ingenting og er slet ikke køn længere (det er vel også pelsen, man falder for hos racen). Jeg tror heller ikke, hunden selv har det godt med det. Men det er min private mening. Hvis din hund har mange totter, som er helt umulige at rede ud, så er det måske det, du er nødt til at gøre. Bare du husker på, at når pelsen vokser ud igen, så skal den børstes igennem, så de totter ikke kommer igen. Pelsplejen er vigtig hos en coton de tuléar. Nogen klipper også deres tæve helt kort, når de får hvalpe. Hvorvidt det er nødvendigt, ved jeg ikke, men kan godt forestille mig, at mavepartiet skal klippes kort, så hvalpene kan finde patterne og die.

Image

skrev d. 02-februar-2010

Det er min erfaring og iøvrigt alle øvrige coton de tuléar ejers erfaring, som jeg har mødt, at det er en hund, som gøer, uanset opdragelse. Selvfølgelig kan det minimeres, men det er en hund, som gøer.

Image

skrev d. 24-januar-2010

Hej! Kan man godt "klippe" dem kort??? Venlig hilsen Mia

Image

skrev d. 13-november-2009

Ja, det er rigtigt, at coton'en ikke fælder. Coton de Tulear har kun dækhår, og altså ingen underpels, hvorfor den ikke fælder. Selvfølgelig taber den hår (ligesom mennesker taber hår), men altså ingen fældeperioder. Den skal hverken trimmes eller klippes, men eneste pelspleje er, at den skal børstes. Det kan til gengæld også være fast arbejde at holde pelsen fin og pæn. Især skal der dagligt børstes fra hunden er ½ til 1½ år. Herefter er det fint med 2-3 gange ugentligt. Det er en god ide, at vænne hvalpen til daglig pleje, så man kan bruge børsteopgaven til en hyggestund.

Image

skrev d. 12-november-2009

Jeg overvejer og købe en Coton de tuléar, men hvordan skal pelsen passes, har hørt at de ikke skulle fælde er det rigtig ?

Image

skrev d. 06-september-2009

Coton de tuléar er ikke en hund der vil gø uden bare for at gø, hvis man sige det sådan. Men det er klart, at ligesom med alle andre hunderacer, vil gø'en kunne afhjælpes af den korrekte stimulans og opdragelse, og der med også fremprovokeres af mangel på samme. Det vigtigste med en coton de tuléar og også mange andre små hunderacer, fks. løwchen, er at man behandler den som en rigtig hund, selvom de fleste anser den for ikke at være andet end en "pyntedukke" eller skødehund. Der med menes der at den skal lige så meget med i hundeskoven, og ud i samfundet og optage indtryk, som du/i ville have gjort med en større hunderace. Man får sjældent en god hund ud af at lade den blive indendøre og kun befærde sig i sin egen baghave. Ud over det er der intet arrigt eller hidsigt over en coton de tuléar. Den er yderst venlig og utrolig glad for mennesker og andre dyr.

Image

skrev d. 11-november-2008

Måske skulle der lige et par prikker mere på ved pelsplejen af en coton.

Log ind for at kommentere