Coton de tulear bliver også kaldet for bomuldshunden. Den er allergivenlig da den ikke har noget underuld. Her kan du se Coton de Tulear til salg.

Tryk for at læse mere

Karaktertræk for Coton de tulear

Er den nabovenlig?

 • Udvalgte annoncer

  Image
  Coton de tulear

  VI søger en rolig og kærlig Værts-familie til en coton de tulear hvalp (tæve). HVAD er en værts-familie? Kopier nedenstående link til din browser og få yderligere information. https://mettemejlvang....

  Alder
  6893 Hemmet
  Image
  Coton de tulear, hvalpe, 7 uger , salgklar 8-3

  Laika , født den 1-1-2019 søger et godt og kærligt hjem. Uden stamtavle ,Begge forældre coton de tular . Klar til at flytte hjemmefra i uge 10. Hvalpen er meget kærlig og kontaktsøgende, allergivenli...

  Alder 7 uger
  7752 Snedsted
  10.000 kr.

  Coton de tulear

  hunden Coton de tulear

  Racen kommer oprindelig fra Madagaskar, og vi kalder den også bomuldshunden.

  "Bomuldshunden" er kendt som en allergivenlig hund da den stort set ikke har noget underuld. Derfor er det en af racerne der bliver diskuteret hvis man har et familiemedlem med allergi. Desuden et det ikke en særlig stor hund og ses derfor ofte i lejligheder.

  Hunden sås ofte sammen med pirater og rejsende, da den var nem og have med rundt. Også stammen der styrede landet havde den, og den blev derfor kærligt kaldt Kongehunden.
  Coton er en lille hund med et lys sind, altid kærlig og glad. Du får en perfekt familiehund som ikke kræver at du motionere den voldsomt meget.

  Coton de Tulear er en velanset og populær race i Danmark.

  Se annoncer for racen længere nede på siden.


  Størrelse:

  Hanner: 25 - 32 cm
  Tæver: 22 - 28 cm

  Pels:

  Fin, halvlang, let bølget, bomuldsagtig. Pelsen skal holdes og der er en del pleje med den.

  Farve:

  Hvid med enkelte gule eller grå pletter.  Copyright Gipote.dk - Det er ulovligt at kopiere denne tekst.
  Ønsker du at købe eller sælge en Coton de tulear?
  Se de mange købs- og salgsannoncer på gipote.dk

  Coton de tulear til salg

  Coton de tulear 9.500 kr. kr.

  Coton de Tulear, flere hvalpe, 8 uger , salgsklar salgsklar nu

  så er vi 4 salgs klare bamser. der er klar til vores helt egen familie. alle er vi opvokset inde, og er utrolig socialiseret og nysgerrige på tilværelsen. ved køb af hvalp. medfølger hvalpepakke og su...

  Alder 8 uger
  9460 Brovst

  Coton de tulear 12.500 kr. kr.

  Coton de Tulear, flere hvalpe, 1 uge , m. stamtavle, salgsklar 5-4-2019

  Efter udstillede og DNA testede forældre, hvor de er fri på alle 6 sygdomme, forældrene er også øjenlyst uden anmærkninger og testet fri for Patella Luxation og har grad 0/0, så man får en sund hvalp ...

  Alder 1 uge
  7500 Holstebro

  Coton de tulear 8.500 kr. kr.

  Coton de Tulear, flere hvalpe, 3 uger , salgsklar 9/3.19

  Små allergi venlige bommuldshvalpe. Stueopdræt, vænnes til hverdagens lyde og lugte. Begge forældredyr haves. De sælges uden stamtavle, men er 100 % ægte. Hvalpene kan ses og reserveres nu. Ved reser...

  Alder 3 uger
  4534 Hørve

  Coton de tulear 15.000 kr. kr.

  Coton de Tulear, flere hvalpe, 8 uger , m. stamtavle, salgsklar 1 April 2019

  SKØNNE HVALPE MED DKK STAMTAVLE Vi er nogle lykkelige ejere af 4 ægte Coton De' Tulear (Bomuldshund) hvalpe. Vores dejlige tæve Vanilla har fået 2 hanner og 2 tæver. De blev født d. 3/2 og klar ti...

  Alder 8 uger
  7330 Brande

  Lene skrev d. 11-oktober-2015

  Hej Hvor langt tid tager det cirka før en hvalp er renlig Mvh Lene

  Vera Sørensen skrev d. 10-juni-2015

  Hej Mie Madsen. Vi har en 2 årig han Coton tulear som vi synes det kunne være sjovt at se blive far til nogle hvalpe. Hi

  julia skrev d. 12-maj-2015

  er det en familie-hund og kan et barn på 12-13 godt passe og tage sig af sådan en hund??

  Mie Madsen skrev d. 14-marts-2015

  Jeg har købt en hun der er en blanding. Mor er bichon havaniese og York shire terrier mens far er ren coton. Da jeg gerne vil have at min hun oplever glæden ved at få hvalpe vil jeg gerne om et år have hende parret med en coton. Nogle der ved hvordan man få kontakter?

  skrev d. 02-juni-2014

  Se annoncer med Coton hvalpe til salg, herunder.

  Tanja Carstensen skrev d. 23-maj-2014

  Den bedste hunde ven man kan få. Min bedste har 2, og hun kan ikke leve uden dem. Hendes Coton er hendes børn, hendes hobby og hendes liv :)

  skrev d. 02-november-2012

  Hejsa jeg har en tæve ,uden papirer, på 10 måneder som er det bedste køb jeg nogensinde har gjort :-) hun er så dejlig og sød og er så god til børn.jeg er dagplejer og det er en perfekt hund til børn. Hun elsker at sidde og kæle og ligger altid i sofaen og hygger sammen med os.jeg klipper min coton da jeg syntes det er pænest og nemmeste. Det eneste problem jeg har er at hun ikke rigtig gider at spise tørkost. Jeg har snart prøvet alt,er der nogen herinde der har et godt råd?

  skrev d. 11-august-2012

  Hej. Jeg har en han og to tæver, alle på 2 år. Hanne er købt med avl i tankerne - men problemet med han er at selv om en af tæverne er i løbetid er han overhovedet ikke interesseret. Tæverne har begge været i løbetid 2 gange - så vi ville jo gerne have et kuld hvalpe. Men hannen er total uinteresseret - er dette normalt ?

  skrev d. 10-august-2012

  :) jeg har en tæve på 4 år:) Enorm dejlig og er virkelig en familiehund, som knytter sig til os hun kender.Hun er meget lille 3,8 kg...Pelsen kræver noget pasning.Denne her elsker at hjælpe til i haven,især når den er ordnet:) Hun elsker at blive udfordret, feks, så søger hun / finder altid tingene.Aktivitets legetøg er nr 1 her i huset.En meget nem hund men selvfølgelig gø,er hun og vil gerne bestemme:) Men et fast nej hjlælper her.Selv om der tit lempes, da de er så sjove, hende her snakker når der bliver sagt nej...Hun elsker børn i familien.:))) kan anbefales:)

  skrev d. 05-august-2012

  Ja, en coton er ikke den billigste hund, alligevel vil jeg anbefale at bruge de ekstra penge og så få den med stamtavle. Vi får vores lille coton pige hjem her i midten af denne mdr og glæder os rigtig meget. Hun er naturligvis med DKK tavle. Vi har i forvejen en papillon på 2år, så de to tøser får forhåbentlig meget glæde af hinanden..

  skrev d. 06-juli-2012

  Det er med hvalpe som med menneskebørn. Man ved ikke, hvad man får, men opdrager man en hund med kærlighed og fasthed,så hunden ikke tager over, får man en god hund under alle omstændigheder. Cotonen elsker sin familie, så der skulle ikke blive problemer. Det eneste er prisen. Den er dyr- også uden papirer.

  skrev d. 03-juli-2012

  Hej! Hvordan finder man en rigtig god Coton, det er vel af stor betydning, forældrenes gener og deres opdragelse, går igen i hvalpene, er der nogen som ved hvordan man finder en rigtig god en? Stamtavle går jeg ikke, så højt op i. vh/ Lotte

  skrev d. 02-juli-2012

  De er kælne. Vil gerne være sammen med deres ejer, både på skødet , ved fødderne og i sengen. De elsker andre mennesker. Løber logrende hen til dem. Elsker andre hunde, og kan sagtens bo sammen med en hund af anden race. En temmelig problemfri hund - med den rigtige opdragelse.

  skrev d. 02-juli-2012

  Der er lidt forskel. Nogle vil gerne kæles meget med, og andre lidt mindre, men kælne er de. De løber også logrende hen til andre mennesker og vil kæles for. De ligger også gerne i skødet og i sengen hos èn, og i hvert fald ved fødderne. De kan godt lide andre hunde, og kan sagtens være sammen med en hund af anden race.

  skrev d. 25-juni-2012

  Hejsa hvordan er racen mht og være en 'kælehund' der gerne vil kæles lidt med og ligge og hygge med en? Er den god til at være sammen med en anden hund? mvh Gitte

  skrev d. 13-juni-2012

  Vi har både en hun og en han. Hunhunden er mindst, og hanhunden er HAN-hund, når der er tæver i løbetid. Han er også først på pletten, når der sker noget. Vi har haft hvalpe, og han legede fantastisk med dem. De er lige søde. Hunhunden er nemmest at have med i tog/bus pga størrelsen. Racen kan stærkt anbefales.

  skrev d. 03-juni-2012

  Hvad er jeres erfaringer mht, en hunhund eller en hanhund. Vi er lidt i tvivl om hvilken vi skal vælge. Hilsen Marianne

  skrev d. 29-maj-2012

  Jeg har en tæve der har været i løbetid 3 gange nu, og jeg har aldrig kunnet se spor af grisseri. De bløder meget lidt og de er fantastisk gode til at holde sig selv rene, så det er ikke det store problem at have en Coton i løbetid.

  skrev d. 18-maj-2012

  Grisser en tæve når hun er i løbetid?

  skrev d. 11-november-2011

  Hej Kartrine Standarden for en coton-tæve ligger på 4-5 kg og en coton-han på omkring 6-7 kg. Mht hvor meget foder de spiser er det afhængig af hvilken slags man vælger at fodre sin coton med, men f.eks. tørkost ligger mange mærker på ca 70 gr om dagen + lidt guffer :-) hilsen Pia Brendborg

  skrev d. 29-oktober-2011

  Hvad vejer en Coton de tulear, og hvor meget spiser de cirka? Jeg vil gerne have en lille tæve og det er jo meget praktisk at vide:)

  skrev d. 05-september-2011

  Jeg klipper min, og hun livede helt op af det.... Hun er så charmerende, kan se hvor hun løber og skal ikke i bad efter hver luftetur, fordi pelsen er fuld af mudder og burresnerrer...

  skrev d. 20-august-2011

  Hvorfor koster de så meget, hvis man ik vil ha stamtavle ? er det kost og logi + opdragelse mens de vokser ?

  skrev d. 24-juli-2011

  ja det er der pudlen er også allergivenlig og findes både i toy puddel lille puddel mellem puddel konge puddel ;) venlig hilsen ;)

  skrev d. 04-juli-2011

  nok er den, den mest allergivenlige hund men hvad er så nr 2 og 3 ? :D for nok skal jeg måske have sådan en men jeg syntes at den er lidt for lille men er der en støre race ? :P

  skrev d. 01-juli-2011

  Ja en Coton er en pels hund, men jeg ser ikke noget forkert i at klipppe den hvis det er fordi ens hverdag i en periode er travl. Hellere have en kort pels end en pels som klumper og filter. Så kan ens tid bruges på gåturer og leg istedet for at blive irriteret på pelsen.

  skrev d. 29-marts-2011

  Ja, det er den :)

  skrev d. 02-oktober-2010

  er en coton de tulear en allergivenlig hund?

  skrev d. 28-maj-2010

  Pelspleje - pelspleje og atter pelspleje. Coton de Tulear er en _langhåret hund_ - og det er ikke bare *synd* at klippe dem - *det er simpelthen en let løsning for de dovne*. Som der allerede er skrevet, er det dagligt arbejde i den lange periode, hvor voksenpelsen vokser ud. Har selv coton'er på 11. år og vi børser/karter/reder en gang om ugen. Vælger man den skønne Coton så vælger man også at bruge en masse tid på pelsen.

  skrev d. 26-maj-2010

  hej hvad er forskellen på at have en han eller hun hund? mvh gitte

  skrev d. 02-februar-2010

  Til Mia. Ja, du kan godt klippe en coton de tuléar helt kort, men jeg synes,det er synd at gøre. Den forsvinder ind til ingenting og er slet ikke køn længere (det er vel også pelsen, man falder for hos racen). Jeg tror heller ikke, hunden selv har det godt med det. Men det er min private mening. Hvis din hund har mange totter, som er helt umulige at rede ud, så er det måske det, du er nødt til at gøre. Bare du husker på, at når pelsen vokser ud igen, så skal den børstes igennem, så de totter ikke kommer igen. Pelsplejen er vigtig hos en coton de tuléar. Nogen klipper også deres tæve helt kort, når de får hvalpe. Hvorvidt det er nødvendigt, ved jeg ikke, men kan godt forestille mig, at mavepartiet skal klippes kort, så hvalpene kan finde patterne og die.

  skrev d. 02-februar-2010

  Det er min erfaring og iøvrigt alle øvrige coton de tuléar ejers erfaring, som jeg har mødt, at det er en hund, som gøer, uanset opdragelse. Selvfølgelig kan det minimeres, men det er en hund, som gøer.

  skrev d. 24-januar-2010

  Hej! Kan man godt "klippe" dem kort??? Venlig hilsen Mia

  skrev d. 13-november-2009

  Ja, det er rigtigt, at coton'en ikke fælder. Coton de Tulear har kun dækhår, og altså ingen underpels, hvorfor den ikke fælder. Selvfølgelig taber den hår (ligesom mennesker taber hår), men altså ingen fældeperioder. Den skal hverken trimmes eller klippes, men eneste pelspleje er, at den skal børstes. Det kan til gengæld også være fast arbejde at holde pelsen fin og pæn. Især skal der dagligt børstes fra hunden er ½ til 1½ år. Herefter er det fint med 2-3 gange ugentligt. Det er en god ide, at vænne hvalpen til daglig pleje, så man kan bruge børsteopgaven til en hyggestund.

  skrev d. 12-november-2009

  Jeg overvejer og købe en Coton de tuléar, men hvordan skal pelsen passes, har hørt at de ikke skulle fælde er det rigtig ?

  skrev d. 06-september-2009

  Coton de tuléar er ikke en hund der vil gø uden bare for at gø, hvis man sige det sådan. Men det er klart, at ligesom med alle andre hunderacer, vil gø'en kunne afhjælpes af den korrekte stimulans og opdragelse, og der med også fremprovokeres af mangel på samme. Det vigtigste med en coton de tuléar og også mange andre små hunderacer, fks. løwchen, er at man behandler den som en rigtig hund, selvom de fleste anser den for ikke at være andet end en "pyntedukke" eller skødehund. Der med menes der at den skal lige så meget med i hundeskoven, og ud i samfundet og optage indtryk, som du/i ville have gjort med en større hunderace. Man får sjældent en god hund ud af at lade den blive indendøre og kun befærde sig i sin egen baghave. Ud over det er der intet arrigt eller hidsigt over en coton de tuléar. Den er yderst venlig og utrolig glad for mennesker og andre dyr.

  skrev d. 11-november-2008

  Måske skulle der lige et par prikker mere på ved pelsplejen af en coton.