Køb, sælg eller par denne race
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret gratis konto
Sæt denne race til salg Se annoncer for denne race
Chinese crested - hårløs

Race Chinese crested - hårløs
Blandet race Nej
Er den nabovenlig?

Kommentar

Image

nina simonsen skrev d. 29-april-2015

jeg.var så heldig at overtage en 3 år gammel dreng han knyttede sig til mig på ca. 3 dage. og han er den skønneste lille morsyge dreng man kan tænke sig. jeg elsker ham virkelig over alt.han er så nem jeg er handicappet og kører på en 3hjulet knallert. og han elsker at køre me3d. han sidder ved mine fødder med flot tilbagestrøget hår..

Image

skrev d. 24-marts-2015

husk det ikke er nok med en sundhedsbog, alt skal være undersøgt og skrevet ned af dyrlægen

Image

skrev d. 15-marts-2015

Vil godt appellere til opdrætteren at i undersøger jeres hunde og hvalpe patella og andre sygdomme og ikke sælger uden at de er tjekket og har det på dokument!

Image

skrev d. 24-august-2011

kan man se bileder

Image

skrev d. 14-april-2011

Utrolig dejlig race, dog ikke en hund for alle. Man skal være indstillet på at racen kan have problemer med sindet. De kan være sky og reserveret og har nemmere ved at blive nervøse. Når det kommer til pelspleje er der rigtig MEGET af det. Specielt hvis man vælger at få en behåret hårløs (dem er der flest af) Så kræver det at man trimmer og evt barbere hunden ca 2-3 gange om måneden. Tænk jer om før I vælger en Chinese Crested. Det er desværre en hund som man igen og igen ser skal skifte hjem, fordi folk har taget munden for fuld med denne specielle og unikke race.

Image

skrev d. 26-juni-2009

Jeg har en tæve, det er en dejlig nem hund, det er første gang jeg har sådanne en, og det er ikke sidste gang, den er utrolig kærlig og den er lærenem, min er nu 6 mdr og går sammen med 2 andre små Chihuahua dem har den knyttet sig meget til, de er kastereret så de leger meget med hende.

Log ind for at kommentere