Border Terrier sælges. Navnet Border Terrier skyldes at ordet "border" betyder grænse og hunden kommer fra grænseområdet imellem England og Skotland.

Karaktertræk for Border terrier

Daglig motion
 • Størrelse
 • Pelspleje
 • Førstegangsejer
 • Fælder
 • Gøer hunden
 • Børnevenlig
 • Lydighed
 • Vagthund

 • Border terrierens oprindelse kan spores tilbage til 1800-tallets fattige grænseland mellem Skotland og England - deraf navnet border (grænse) Border terrieren blev brugt til at fange rotter og andre skadedyr, samt til ræve- og grævlingejagt. 

  I dag bliver den stadig brug til jagt, men er også en dejlig familiehund. Border terrieren er en ægte terrier med mod, intelligens og en stor selvstændig personlighed. 

  Den er aktiv og skal aktiveres eventuelt med agility og lydighedstræning. 

  Størrelse: Højde ca 25 cm Hanner: ca. 6 - 7 kg Tæver: ca. 5 - 6,5 kg 

  Pels: Grov, tæt. Tætliggende underuld. Pelsen kræver kun lidt pleje. 

  Farve: Rød, hvede, gizzle/tan eller blue/tan 

  Powered by Froala Editor


  Ønsker du at købe eller sælge en Border terrier?
  Se de mange købs- og salgsannoncer på gipote.dk

  Border terrier til salg

  Log ind for at kommentere
  3 kommentarer
  skrev d. 10-maj-2015 #1

  Vi har to Border terrier, og finder dem uhyre lette at leve med, de er gode til at aktivere sig selv, kan bruge timer i haven, er kældne, venlige og nysgerrige, lette at opdrage, sjove og legesyge. En fantastisk familiehund.

  Leif Borup Larsen skrev d. 23-oktober-2014 #2

  En dejlig hund glad og legesyg elsker børn er ikke ubetinget glad for andre store hunde vil jakke katte kaniner høns mv,den er robust ,kræver en fast hånd dette er min femte hund,tre styk terrier,to styk labrador,disse var det rene vand at opdrage,ved siden af ham her,men han er ubetinget den sjoveste hund med en vilje der vil noget,man får kam til sit hår,god fornøjelse

  peter Linder skrev d. 01-oktober-2014 #3

  Border terrieren bliver brugt til at fange rotter og andre skadedyr, samt til grav og drivjagt primært i de nordlige lande pga. af pelsen. I dag bliver den stadig brugt meget til jagt, men er også en dejlig familiehund, som dog kræver en kærlig, men fast opdragelse, den egner sig ikke til første gang hundeejere, uden erfaring. Den acceptere ikke gerne små dyr som katte, pindsvin, kaniner osv.