Boomer til salg. Hunden Boomer er en blanding af 2 racer. Malteser og Shih Tzu. Racen er ikke så udbredt endnu da den er ret ung.

Karaktertræk for Boomer

Daglig motion
 • Størrelse
 • Pelspleje
 • Førstegangsejer
 • Fælder
 • Gøer hunden
 • Børnevenlig
 • Lydighed
 • Vagthund

 • Udvalgte annoncer

  Image
  Boomer

  Boomerhvalpe født d.21/12 - salgsklare d.15/2-22. Der er 1.tæve og 2.hanner tilbage😊

  Alder 1 uge
  8500 Grenaa
  Image
  Boomer

  Malshi, (Malteser/Shih tzu ) sælges , har disse skønne, dejlige,lækre allergi venlige bommuld's hvalpe, de kom til verden d. 9-6-2021 . Mor hvid Malteser vejer ca.3,5 kg. er 2,5 år . Far Tricolore Shi...

  Alder 3 uger
  4100 Ringsted

  Boomer racen er en helt ung race som er en såkaldt designer hund. Begrebet dækker over en sammen kobling af 2 racer. 

  Denne sammensætning er lavet af Malteser og Shih Tzu racerne.

  Powered by Froala Editor


  Ønsker du at købe eller sælge en Boomer?
  Se de mange købs- og salgsannoncer på gipote.dk

  Boomer til salg

  Log ind for at kommentere
  5 kommentarer
  annette Skaarstad skrev d. 12-juli-2015 #1

  Jeg er i Sverige på ferie, og ønsker å kjøpe en Boomer. Tispe. Ønsker den så lys som mulig. Er det noen som har en for salg nå ?

  Birgit Skjoldborg Jensen skrev d. 23-januar-2015 #2

  Boomer er også en allergi venlig designer hund da det er et kryds mellem to allergi venlige racer nemlig Malteser og Shih-Tzu, der passer rigtigt godt sammen størels-, sindsmæssigt

  Erling Nielsen skrev d. 19-december-2014 #3

  Da vi er på "jagt efter en allergivenlig hund, er det interessant om Boomer'en også er at opfatte som allergivenlig, eller om den er en "almindelig" hund. Har gennem livet haft 4 cocker spaniel, men må nu gå over til en allergivenlig hund.

  skrev d. 13-oktober-2014 #4

  Birgit! Jeg har Fremavlet Boomerne i annoncen nedenunder, jeg har læst mig frem til, hvorfor en blanding af Maltese og shih-tzu, skulle være et godt mix. De ligner mest en shih-tzu, har de dejligste store "dådyr" øjne, lidt mere næse, bedre vejrtrækning og flotte tænder som Malteserne, hvad der ofte kan være et problem for Shih-tzu. Det er en meget trofast og elskelig hund, den elsker at ligge på dens ejers føder eller skød, elsker at lege med børn, eller selv være "barnet" i huset, er også rigtig god til ældre mennesker, da den indpasser sig de omgivelser den er i, og ikke behøver lange løbe ture hver dag. Det hele startede i Holland, hvor der var en Tv serie med den dejligste lille hund der hed Boomer, som var en blanding af Maltese og Shih-tzu, efter tv serien blev der en stor efterspørgsel, på netop den blanding, og den fik navnet efter hunden i serien Boomer. God fornøjelse med en Boomer.

  Karin skrev d. 09-august-2014 #5

  Bommer er en dejlig hund jeg har en. Hun er så nem, og lære hurtige og vil gerne. Hun er hvid og grå 6 år