Køb, sælg eller par denne race
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret gratis konto
Sæt denne race til salg Se annoncer for denne race
Siberian husky

Race Siberian husky
Blandet race Nej
Er den nabovenlig? Ja, den er en hver nabos drøm
Er den nem at vedligeholde? Ja, den er rigtig nem at holde
Fælder den? Ja, den fælder meget
En god vagthund? Ja, den er god
Er den lydig? Nej ikke særlig meget
Er den lærenem? Nej, den kræver lidt
Er den aktiv? Ja, den er sprængfuld med energi

Kommentar

Image

dennis skrev d. 17-maj-2015

er det en god førstegangs hund?

Image

skrev d. 01-november-2013

Kan sådan en Sibirien husky beskytte en?

Image

skrev d. 17-oktober-2012

Vil hellere end gerne være lykkelig ejer af en siberian husky. De er søde, aktive og de bliver ens bedste ven :)

Image

skrev d. 12-august-2012

Ville en husky og en grand danois kunne gå sammen vis det var 1 han og 1hun og måske også få hvalpe

Image

skrev d. 24-august-2011

En husky skal veje omkring 28 kg som 1 år .. 35 så er han overvægtig. Alaskan husky kan veje op til 55 kg.

Image

skrev d. 18-august-2011

Den information om vægten på racen, passer den ? for jeg har en husky unghund på 8 måneder og han vejer allerede 35 kg, og han er helt som han skal være. faren til ham vejer 45 kg. og flere at hans brødre fra tidligere kuld vejer og langt over det der står

Image

skrev d. 17-juni-2011

jeg er selv den lykkelige ejer af 2 huskyer. Jo, man kan meget med træning, men må på det kraftigste advare mod at have sin husky fri uden for indhegnede steder. Nettet er desværre fyldt med historier om husky ejere som har gået med deres hund uden snor og enten aldrig har set dem igen eller har kunnet finde dem kørt over. det er en dejlig hund. hengiven og ejer fokuseret, men ikke mere end hvis duften er interessant nok, er den smuttet. det er en meget selvstændig hund, som du altid skal tænke på at hvergang du beder den om noget siger den: hvorfor skal jeg det. og fordi jeg siger det er ikke gangbar valuta. Det glæder mig isabel at du har trænnet med din hund, men må også i den forbindelse spørge om hvor gammel den er. slutteligt vil jeg bare sige, hvis ivil have en husky, så læs en masse om den først og spørg folk som har en. der er alt for mange huskyer som får en hård start med mange hjem, fordi folk ikke ved hvad de får og hvad de selv er ude efter. Jeg plejer at sige at huskyer er store katte. kønne, elegante og høre lige så godt efter. (skal tages med gram salt).

Image

skrev d. 08-juni-2011

Jeg er en lykkelig ejer af en siberian husky og kan sige af erfaring at siberian husky stanksen kan gå unden snor der er ligesom alle andre hunde det gæller jo bare om at træne hunden ordenligt. Siberian huskys er bare en helt fantastiske hunde.

Image

skrev d. 26-januar-2010

Jeg har en kastreret hanhund, der er 25% Siberian Husky. Han er meget, meget kærlig og hilser alle stormende velkommen. Man bør dog være særdeles på vagt overfor at blive forblindet af deres meget specielle og fantastisk smukke ydre, men prøve at tænke objektivt og bide mærke i at dette er en hund med et enormt energiniveau. Huskyen elsker at løbe og trække. Jeg har f.eks. givet min hund en opgave med at trække min cykel afsted, langsomt og en indkøbsvogn, der kun indeholdt et par kilo. Altså en let byrde, da det er en mellemstørrelseshund. Jeg har trænet ham til kun at trave, da hunden her ikke får overbelastet sine led og opbygget en meget stor muskelmasse, som igen kan belaste leddet med sandsynligvis HD til følge. Men er man meget aktiv som person, kan lide at cykle og/ løbe og som er glade for alle mennesker, vist også børn endda, så får man et liv, som er til glæde for alle parter.

Log ind for at kommentere