Tilbage til alle hunderacer

Kleiner münsterländer

Læs om Kleiner münsterlander. Fra Münster-regionen i Tyskland. Den er meget loyal, kærlig og intelligent

Tryk for at læse mere

Karaktertræk for Kleiner münsterländer

Daglig motion
 • Størrelse
 • Pelspleje
 • Førstegangsejer
 • Fælder
 • Gøer hunden
 • Børnevenlig
 • Lydighed
 • Vagthund

 • Udvalgte annoncer

  Image
  Kleiner Munsterlænder, hund, 3 år

  Bossen Vi søger et nyt hjem til vores dejlige Bossen. Han er født i marts 2016. Kastreret. I hans nye hjem, må der meget gerne være en tæve hvis den ikke er for dominerende. Der skal være tid til at...

  Alder 3 år
  7800 Skive
  Image
  Kleiner münsterländer

  75% kleiner münsterländer og 25% springer spaniel hvalpe til salg. Begge forældre gode jagthunde. De er chip og vaccineret. 3 lækre drenge tilbage.

  Alder 10 uger
  8832 Skals

  hunden Kleiner münsterländer. Den kommer oprindeligt fra Tyskland i Münster-regionen. Den er en meget dygtig jagthund og den er blandt de mest populære jagthunde i Danmark. Den er en lille, elegant og effektiv jagthund, der på dygtigste vis kan kombinere arbejdslivet med familielivet. Den er meget loyal, kærlig og intelligent. Den kræver en del motion og aktivering fro at kunne trives optimalt. Størrelse: Hanner: 52 - 56 cm Tæver: 50 - 54 cm. Pels: Glat pels der ligger tæt og r middellang. Den må kun bølget lidt og ellers være glat. Farve: Brun/hvid, brunskimmel. Tan-farvede aftegninger ved næse og øjne er tilladt.


  Ønsker du at købe eller sælge en Kleiner münsterländer?
  Se de mange købs- og salgsannoncer på gipote.dk

  Kleiner münsterländer til salg

  Kleiner münsterländer 2000 kr.

  Kleiner münsterländer

  Dejlig kleiner fra 24/6-2016 sælges.

  Alder 12 mdr.
  7550 Sørvad

  Kleiner münsterländer 4500 kr.

  Kleiner münsterländer

  Så er der kun 1 han tilbage efter gode forældre, ingen stamtavle men 100% ægte, klar til at flytte hjemmefra d.1/8 eller efter aftale af hensyn til ferie.Den har fået 2 gange ormekur,vaccineret,chippe...

  Alder 8 uger
  7620 lemvig

  Log ind for at kommentere
  skrev d. 06-juni-2013

  I tyskland findes der stadig racerene kleiner som er sort/hvide

  skrev d. 14-maj-2011

  Har haft en kleiner i 14 år som desværer måtte aflives pga. en pludselig hjerneblødning. Den dejligste hund man kan tænke sig.Nu har jeg fået en ny kleiner som nu er 10 mdr, haft ham fra han var 8 uger. Han er en dejlig kærlig og vaks hund som kan med alle hunde og han elsker børn vi har selv to på 9 og 5 år. Han elsker og lege med sine bedste venner Freja og Debbie. Jeg står i den situation at jeg overvevejer at sælge ham videre til en jæger eller nogle rare mennesker som bor på landet, da han ekstrem meget brug for at kunne løbe frit omkring.Jeg har trænet med ham siden jeg fik ham og han er rigtig dygtig.

  skrev d. 25-august-2010

  Har lige mistet min Kleiner, 12 år blev hun. Hun var vel verdens dejligste hund. Et fantastisk sind og temperament, altid glad og i godt humør, intelligent og med en charmerende selvstændighed. Og jeg skal aldrig have en anden hunderace end Kleineren, for den er helt unik.

  skrev d. 31-marts-2010

  Jeg er helt enig, men bare hunden får brugt sin hjerne og energi, kan den blive alletiders hund uden jagt. Mennesker der har forstand på hundeopdragelse, måske løbetræner og går ture på frie arealer, hvor hunden har mulighed for at løbe fri og strække ud, kan fuldt ud tilfredsstille Kleiner Münsterländerens behov. Det er en dejlig og meget klog hund synes jeg.

  skrev d. 28-oktober-2008

  Man skal huske på at Kleineren er avlet til jagt, derfor er det bedst hvis det er jægeren eller hundesportsfolk der anskaffer sig en Kleiner Münsterländer.