Tilbage til alle hunderacer

Kleiner münsterländer

Læs om Kleiner münsterlander. Fra Münster-regionen i Tyskland. Den er meget loyal, kærlig og intelligent

Tryk for at læse mere

Karaktertræk for Kleiner münsterländer

Hvor meget gøer en Kleiner münsterländer
Børnevenlig
Størrelse

Udvalgte annoncer

Image
Kleiner Munsterlænder, hvalpe, 3 uger , salgklar 19.08.2019

2 tæver og 2 hanner. Begge forældre er renracede, far med stamtavle, mor uden. Begge er fantastiske familiehunde og far er ligeledes en super jagthund. Hvalpene vokser op på en gård og vænnes til bør...

Alder 3 uger
5560 Aarup
Image
KLEINER MÜNSTERLÄNDER, hvalpe, 2 uger , salgklar 28/08-2019

Kleiner Münsterländer hvalpe sælges. Mor og far er ivrige jagthunde og super familiehund. Mor (Luna) er hvid og brun dog uden stamtavle Far (Anton) er brun og hvid og er med stamtavle Der er i alt 7 ...

Alder 2 uger
6100 Haderslev

hunden Kleiner münsterländer. Den kommer oprindeligt fra Tyskland i Münster-regionen. Den er en meget dygtig jagthund og den er blandt de mest populære jagthunde i Danmark. Den er en lille, elegant og effektiv jagthund, der på dygtigste vis kan kombinere arbejdslivet med familielivet. Den er meget loyal, kærlig og intelligent. Den kræver en del motion og aktivering fro at kunne trives optimalt. Størrelse: Hanner: 52 - 56 cm Tæver: 50 - 54 cm. Pels: Glat pels der ligger tæt og r middellang. Den må kun bølget lidt og ellers være glat. Farve: Brun/hvid, brunskimmel. Tan-farvede aftegninger ved næse og øjne er tilladt.


Ønsker du at købe eller sælge en Kleiner münsterländer?
Se de mange købs- og salgsannoncer på gipote.dk

Kleiner münsterländer til salg

Kleiner münsterländer 6.500. kr.

Kleiner Münsterländer, hvalpe, 1 uge , salgklar 29/8-2019

4 hanhunde og 2 tæver. Begge forældre er stamborgsført, men far er scannet for sent grundet uplanlagt parring. Derfor sælges disse fine rene hvalpe til denne pris. Vi har begge forældre så kom og se d...

Alder 1 uge
8581 Nimtofte

Kleiner münsterländer 100. kr.

Kleiner Münsterländer tilbydes til avl

Kleiner Münsterländer tilbydes til avl Flot 100% ægte Kleiner Münsterländer med flot stamtavle tilbydes til parring. Balder har et HD status A med et indeks på 102 Balder er scannet og fundet fri ...

Alder 5 år
9700 Brønderslev

Kleiner münsterländer 4000 kr.

Kleiner münsterländer

75% kleiner münsterländer og 25% springer spaniel hvalpe til salg. Begge forældre gode jagthunde. De er chip og vaccineret. 3 lækre drenge tilbage.

Alder 10 uger
8832 Skals

Kleiner münsterländer 2000 kr.

Kleiner münsterländer

Dejlig kleiner fra 24/6-2016 sælges.

Alder 12 mdr.
7550 Sørvad

skrev d. 06-juni-2013

I tyskland findes der stadig racerene kleiner som er sort/hvide

skrev d. 14-maj-2011

Har haft en kleiner i 14 år som desværer måtte aflives pga. en pludselig hjerneblødning. Den dejligste hund man kan tænke sig.Nu har jeg fået en ny kleiner som nu er 10 mdr, haft ham fra han var 8 uger. Han er en dejlig kærlig og vaks hund som kan med alle hunde og han elsker børn vi har selv to på 9 og 5 år. Han elsker og lege med sine bedste venner Freja og Debbie. Jeg står i den situation at jeg overvevejer at sælge ham videre til en jæger eller nogle rare mennesker som bor på landet, da han ekstrem meget brug for at kunne løbe frit omkring.Jeg har trænet med ham siden jeg fik ham og han er rigtig dygtig.

skrev d. 25-august-2010

Har lige mistet min Kleiner, 12 år blev hun. Hun var vel verdens dejligste hund. Et fantastisk sind og temperament, altid glad og i godt humør, intelligent og med en charmerende selvstændighed. Og jeg skal aldrig have en anden hunderace end Kleineren, for den er helt unik.

skrev d. 31-marts-2010

Jeg er helt enig, men bare hunden får brugt sin hjerne og energi, kan den blive alletiders hund uden jagt. Mennesker der har forstand på hundeopdragelse, måske løbetræner og går ture på frie arealer, hvor hunden har mulighed for at løbe fri og strække ud, kan fuldt ud tilfredsstille Kleiner Münsterländerens behov. Det er en dejlig og meget klog hund synes jeg.

skrev d. 28-oktober-2008

Man skal huske på at Kleineren er avlet til jagt, derfor er det bedst hvis det er jægeren eller hundesportsfolk der anskaffer sig en Kleiner Münsterländer.