Tilbage til alle hunderacer

Hvid schweizisk hyrdehund

Hvid hyrdehund. Livlig og afbalanceret temperament, nyder aktivitet, opmærksom med god evne til at blive trænet

Karaktertræk for Hvid schweizisk hyrdehund

Daglig motion
 • Størrelse
 • Pelspleje
 • Førstegangsejer
 • Fælder
 • Gøer hunden
 • Børnevenlig
 • Lydighed
 • Vagthund

 • Udvalgte annoncer

  Image
  Hvid Schweizisk hyrdehund, hvalpe, 5 uger , salgklar 02.11.2021

  Kennel kobbelsøe har 4 hanner til salg er stambogsført i DDK, se vores hjemmeside www. kobbelsøe. dk. <b>Oplysninger:</b> Racer: Hvid Schweizisk hyrdehund Alder: 5 uger Type: Hvalpe Salgsklar pr.: 0...

  Alder 5 uger
  4874 Gedser
  Image
  Skøn hanhund sælges

  Vi leder efter et godt hjem til vores skønne hanhund Gandhi. Han har et fantastisk gemyt og er både en rigtig kælen dreng, samt en god vagthund. Han kan godt være dominerende over for andre store hanh...

  Alder 3 år
  4000 Roskilde

  Hvid Schweizisk Hyrdehund Berger Blanc Suisse 

  OPRINDELSE: Schweiz 

   HELHEDSINDTRYK: En stærk, velbygget Hvid Schweizisk Hyrdehund af medium-størrelse med opretstående ører, dobbelt pels, som enten er af mellem længde eller lang; langstrakt af form; mellemstore knogler og et elegant harmonisk omrids. 

  VIGTIGE PROPORTIONER: Moderat lang rektangulær form: kropslængden (fra skulderspids til sædeben) til skulderhøjde = 12: 10. Hoved: Afstanden fra stoppet til spidsen af næsen er lidt mere end afstanden fra stoppet til nakkeknuden. 

  ADFÆRD / TEMPERAMENT: Livlig og afbalanceret temperament, nyder aktivitet, opmærksom med god evne til at blive trænet. Venlig og diskret. Høj social kompetence og hengiven over for sin ejer. Aldrig bange eller aggressiv uden provokation. En glad sportslig hund der er let at træne og arbejde med og med evne for en vid bredde af træning. Høj social kompetence giver mulighed for en markant evne til at tilpasse sig og integrere alle former for sociale begivenheder og situationer. 

  STØRRELSE OG VÆGT: Skulderhøjde: Hanner 58 til 66 cm. Tæver 53 til 61 cm. Vægt: Hanner: ca. 30 til 40 kg. Tæver: ca. 25 til 35 kg. 

  Powered by Froala Editor


  Ønsker du at købe eller sælge en Hvid schweizisk hyrdehund?
  Se de mange købs- og salgsannoncer på gipote.dk

  Hvid schweizisk hyrdehund til salg

  Hvid schweizisk hyrdehund 10000 kr.

  Hvid schweizisk hyrdehund

  4 søde og livlige hanner tilbage.

  Alder
  4700 Næstved

  Hvid schweizisk hyrdehund 10000 kr.

  Hvid Schweizisk Hyrdehund

  Vi har 6 Dejlige hvalpe til salg. 2 hanner og 4 tæver af racen Hvid Schweizisk Hyrdehund. Hvalpene er klar til at flytte hjemmefra d. 25. april 2017 Hvid Schweizisk Hyrdehund er en familie- og brugsh...

  Alder 8 uger
  5600 Fåborg

  Log ind for at kommentere
  4 kommentarer
  Vivian Pedersen skrev d. 24-marts-2021 #1

  Min spiser næsten en sæk foder om måneden. Det er ca. 300 kr. Så kommer der forsikring, træning, godbidder, udstyr og dyrlægebesøg oveni. Det er svært at sætte et beløb på, men det er ikke billigt at have hund! En hvid schweizisk hyrdehund er en FCI-godkendt race. Den er anerkendt som race og kan have stambog. En hvid schæfer er ikke en anderkendt race. De kan være meget ens, men med en ikke godkendt race er der heller ingen kontrol med avlen, så den kan gå i enhver retning. Jeg deler billeder og erfaringer med min hvide hyrdehund på digitalhund.dk

  Vibe A. skrev d. 08-september-2015 #2

  Hej. Jeg vil egentlig gerne vide, hvad sådan en koster om måneden, hvis den altså får kvalitetsfoder? :) Plus alt andet gebyr om måneden selvfølgelig. Så hvad er alt det? :)

  Charlotte skrev d. 26-april-2015 #3

  Er en schweizisk hyrdehund det samme som en hvid schæfer? Hvis ikke, hvad er så forskellen?

  skrev d. 13-oktober-2013 #4

  Har selv en schweizisk hyrdehund Blidere og mere lærervillig hund har jeg aldrig mødt (har haft hund hele livet - forskellige racer) God at arbejde med, hurtig, god til børn, vagtsom når det kræves, blid/mild.