Puddel-toy

Herunder finder du en liste af salgs annoncer med racen Puddel-toy.


Puddel-toy racebeskrivelse

Puddelen kendetegnes ved dens formklippede pels, der bliver ved med at vokse og skal klippes regelmæssigt.
Pudlens oprindelige arbejde var som jagthund og klipningen hjalp til med at mindske vandmodstanden, så den lettere kunne apportere fra åbent vand.

Kilder viser, at denne gamle race har haft mange forskellige funktioner gennem tiden: krigshund, cirkushund, jagthund, hyrdehund, servicehund, falkonerhund, men vigtigst af alt som selskabshund.

Pudlen er en munter, meget intelligent og trofast hund, der er ideel som familiehund.
Den er lydig og meget velegnet som selskabshund. Alle racerne skal dog stadig have en del motion, da den er meget aktiv, hurtig og atletisk.

Der findes fire størrelser af pudlen.

Toypuddel:
Under 28 cm

Pels:
Rigelig pels af fin, uldagtig og fjedrende struktur. Regelmæssige krøller. Den skal klippes regelmæssigt. Pudlen fælder ikke, da hårene bliver siddende og derfor skal den børstes og vaskes regelmæssigt.

Farve:
Sort, hvid, brun, abrikos og grå.
Eller
Søg på en anden hunderace

arrow


Image
Puddel-toy

Stue opdræt. 2 små søde sorte toypudel hanner født den 8 nov. Får ormekur, bliver chippet , vaccineret og sundhedsattest. Uden stamtræ. Begge forældre haves. Mor er sølvgrå og far er hvid.

Alder 6 uger
9870 sindal
Image
Puddel-toy

Små brogede maltipooér. Begge forældre er avlsgodkendte, moren er en meget lille broget toypuddel 25 cm, meget fin stamtavle, har familie fra little angle i USA i stamtavlen. Faren er malteser med eur...

Alder 8 uger
9320 Hjallerup