Landseer

Herunder finder du en liste af salgs annoncer med racen Landseer.


Landseer

Kontinental landseer stammer fra New Foundland og kom til Europa i 1800-tallet. Faktisk blev efterspørgelsen på denne hund så stor, at den uddøde i sit hjemland. I England var kontinental landseer meget populær og holdte især til på de større landsteder.

Dens funktion som rednings- og fiskerhund og dens evne i svømning og dykning er et væsentligt karaktertræk. Beskytteren, vandelskeren og evnen til at handle på egen hånd i afgørende øjeblikke, kendetegner kontinental landseer den dag idag.

På trods af sin størrelse skal være let og elegant i sine bevægelser. Læberne skal være stramme og det er en fejl hvis den savler.

Kontinental landseer hører idag til en af de mest sjældne og ukendte hunderacer.

Kontinental landseer er en meget hengiven og kærlig hund. Den er tålmodig med børn og er en stor beskytter. Den er opmærksonm og lærernem.

Størrelse:
Hanner: 70-80 cm.
Tæver: 65-72 cm.

Pels:
Pelsen er lang og glat. Pelsen bør børstes en gang hver 2-3 uge.

Farve:
hvid-sort.Eller
Søg på en anden hunderace

arrow


Image
Sød og dejlig landseer pige

Denne skønne pige mangler et nyt hjem, hun er 8 uger gammel, klar til at flytte hjemmefra og venter bare på en familie der vil elske hende og dele en masse gode oplevelser hende. Kommer sommerferien ...

Alder 9 uger
7500 Holstebro
Image
Landseerhvalpe tilsalg.

En udpræget familie hund, god til børn. Elsker vandtræning og andre aktiviteter. En rolig hund som elsker at være tæt sammen med familien.

Alder 1 uge
4840 Nørre Alslev