Labrador Retriever

Herunder finder du en liste af salgs annoncer med racen Labrador Retriever.

Her kan du se smukke Labrador Retriever hunde og hvalpe, som er til salg på Gipote lige nu. 

Uanset om du søger en hvalp eller en voksen hund af denne race, så kan du med god sandsynlighed finde the perfect one, lige her.

Læs mere om racen Labrador Retriever.arrow
Søg ud fra racernes karaktertræk
Vælg daglig motion
 • Vælg størrelse
 • Vælg pelspleje
 • Vælg førstegangsejer
 • Vælg om hunden fælder
 • Vælg om hunden gøer
 • Vælg børnevenlig
 • Vælg lydighed
 • Vælg vagthund


 • Udvid familien med en hundehvalp. Stort udvalg af hunde og hvalpe der købes eller sælges samt bortgives gratis

  Image
  Labrador, hund, 2 år , salgklar Nu

  Mød Viggo - den lækreste labrador ?? Viggo blev fundet på vejen der fører op til internatet - helt sikkert efterladt dér, for at vi skulle finde ham. Og han har uden tvivl haft et hjem! Han er en utro...

  Alder 2 år
  2770 Kastrup
  Image
  Labrador Retriever

  Hej. Hjælp Mille med et nyt hjem. MIlle er blanding af Labrador og Rottweiler, hun er 15 måneder gammel. Hun skal ud til et hjem hvor der altid er en hjemme hos hende, da hun er meget kontaktsøg...

  Alder 12 mdr.
  4200 Slagelse
  Image
  labrador mix, hund, 3 år , salgklar okt

  søde Honny leder efter sit eget hjem som gerne må være hos et par eller enlig over den første ungdom og ikke lejlighed men gerne hus med lukket have så hun kan snuse lidt rundt. Honny er lige nu i den...

  Alder 3 år
  8581 Nimtofte
  Image
  Labrador , hund, 3 år

  OBS! Hunden er ikke til salg. Han er en hanhund som er klar til sæddonor. Han er købt i New Zealand hvor vi boede på daværende tidspunkt. Han er ren race, dog er hans stambog blevet væk i vores rejse...

  Alder 3 år
  8960 Randers Sø
  Image
  Labrador Retriever

  Race: Labrador Farve: Sort Køn: Han Vægt: 30 kg Alder: 5 år Pris: 3000,00 Basse er en skøn og livlig bandit, og selv om han ligner en helt almindelig, smuk labrador, så er han altså en vaskeægte, vog...

  Alder 5 år
  2610 Rødovre
  Image
  Labrador, hvalpe, 4 uger , salgklar 05.11.2020

  Sorte labradorhvalpe (8 stk., 4 af hvert køn) sælges. Moderen er en brun labrador af gammel type. Faderen er gul labrador (stambogsført). Begge forældre er fremragende familiehunde, venlige og meget o...

  Alder 4 uger
  7330 Brande
  Image
  Labrador retreiver, hund, 5 år

  VERDENS BEDSTE FAMILIEHUND

  Alder 5 år
  4050 Skibby
  Image
  labrador gl. dags type, hvalpe, 2 uger , salgklar 1 december

  Brune og sorte labradorhvalpe af den gammeldags type sælges. Victor, Charlie, Benny, Oscar og Gustav, Ellie, Rosalind , Mille og Molly er nu mere end 2 uger gamle har fået øjne og løber snart rundt. d...

  Alder 2 uger
  7300 Jelling
  Image
  Labrador , hund, 12 mdr.

  Med blødende hjerte må vi sætte vores elskede Katho til salg. Katho er en rigtig dejligt, kærlig og særdeles aktiv / legesyg Labrador blanding (38kg) på et år (13/8-19) (ligner og opføres sig som en ...

  Alder 12 mdr.
  3300 Frederiksværk
  Image
  To dejlige labrador tæver sælges

  Grundet personlige årsager, sælger vi vores hundepar (mor og datter). De er hhv. 6 og 3 år og er sunde, energiske og meget glade! Vores største ønske er, at hundene kommer til en ny familie med mass...

  Alder 3 år
  4130 Viby Sjælland
  Image
  Labrador, hund, 3 år

  To dejlige labrador tæver sælges. Grundet personlige a°rsager, sælger vi vores hundepar (mor og datter). De er hhv. 6 og 3 a°r og er sunde, raske og meget glade! Vores største ønske er, at hundene kom...

  Alder 3 år
  4130 Viby Sjælland
  Image
  Labrador Retriever

  Race: Labrador Farve: Gul Køn: Han Vægt: 38,3 kg Alder: 2½ år Pris: 3000,00 Mere info senere.

  Alder 2½ år
  2610 Rødovre
  Image
  Labrador Retriever

  Race: Labrador Farve: Sort Køn: Han Vægt: 34,5 kg Alder: 2½ år Pris: 3000,00 Mere info senere.

  Alder 2½ år
  2610 Rødovre
  Image
  Labrador, hvalpe, 1 uge , salgklar Uge 52

  Hej allesammen! 7 skønne lysebeige/beige Labrador hvalpe søger nye hjem! Hvalpene blev født d. 21. oktober. Der er 4 tæver og 3 hanner til sælges. Moderen er en lysebeige Labrador. Faderen er en gul L...

  Alder 1 uge
  7160 Tørring

  Køb eller sælg en Labrador Retriever på Gipote.dk 

  Vil du sætte din Labrador Retriever til salg, så vil du i næste afsnit få serveret et link, som fører dig direkte til vores gratis oprettelse af en salgsannonce. 

  Vil du derimod købe en hund af denne race? Så lad os her overbevise dig om, hvorfor du skal finde din kommende hund på Gipote. 

  Vi har et kæmpe kartotek af salgsannoncer, med stort set alle lovlige hunderacer i Danmark - hvilket gør os til Danmarks største site for køb og salg af hunde i DK. 

  Så ligegyldigt om du gerne vil købe en Labrador Retriever eller en anden race, kan vi helt sikkert finde et match til dig. 

  Vi får løbende nye annoncer ind, både fra private men også Labrador kenneler. 

   

  Sæt Labrador Retriever til salg på Gipote.dk: 

  Sådan gør du. 

  For at starte en gratis oprettelse af en salgsannonce på Gipote skal du klikke her. Oprettelsen tager kun få min. og er ganske gratis. 

  I slutningen af oprettelsesflowet vil du blive spurgt ind til, om du vil tilkøbe ekstra markedsføring. Du vil kunne se fordele og priser derinde. 

  Det er kun et tilbud og derfor ikke noget du er nødsaget til at vælge, for at give din hund et godt nyt hjem - det giver blot nogle gode fordele. 

  Vi har undersøgt hvad de fleste søger efter, når de er på udkig efter at købe den helt perfekte Labrador Retriever. 

  De søger efter: gule, brune, sølv Labrador Retriever formel 1, blandings hvalpe, fx Labrador med en Golden Retriever mix Valper, Goldador hvalpe, gammeldags Labrador og familiehund. 

  Passer din hund ind i noget af ovenstående, så har du gode chancer for, at få en del henvendelser på din salgsannonce :-) 

   

  Vi har hundehvalpe til salg i hele Danmark

  I og med at Gipote er et online-site, så kan du finde hunde til salg fra hele Danmark, og nogle gange også fra Norge, Sverige og Tyskland. 

  Det er altså ikke kun hunde fra dit lokalområde, som du kan risikere at blive forelsket i. 

  Det kan betyde, at hvis du falder for en hund som bor længere væk, at du skal ud på en god køretur, for at hente den hjem. 

  Bor du fx i Sønderjylland, og falder for en hund fra København eller Næstved på Sjælland, så har du noget af en tur foran dig. 

  Vi kan dog ''næsten’’ love dig at køreturen er det værd. For når du først sidder med det dejlige pus i armene, så er dit hjerte solgt. 

   

  Før du køber en Labrador Retriever

  Labradoren er bygget til sport - den er muskuløs og atletisk, har en kort, pels, er venlig, ivrig, intelligent og har masser af energi. 

  Labrador Retrieveren skal gerne være i en familie som giver den massere af kærlighed og leg. Får den det, så lever den for at tjene sin familie.

  Her fik du en ultra kort beskrivelse af denne skønne race. Har du ikke allerede været inde og læse godt op på den? 

  Så gør både dig og din kommende hund den store tjeneste, at læse godt op på racen inden du køber den. 

  Ligesom mennesker er forskellige, så er hunde det også. Og hver enkelte hunderace har nogle helt bestemte kendetegn og dermed behov. 

  Der er fx nogle hunde, som er mere aktive end andre, nogle har brug for mere omsorg, nogle kan ikke gå på trapper osv. osv. 

  Med andre ord, så vil det sige, at du skal sikre dig at du og netop denne race kan skabe et godt liv for hinanden. For at hjælpe dig, har vi skrevet om Labrador Retrieveren i vores store hundeleksikon <- klik på linket hvis du er klar til at finde ud af om du og denne race er skabt til hinanden.