Japansk spids

Herunder finder du en liste af salgs annoncer med racen Japansk spids.


hunden Den Japansk spids.

Det er en typisk spidshund, men i en lille udgave. Man kender ikke dens oprindelse, men enten stammen den fra den store tyske spids eller den fra samojeder, der blev bragt til Japan i 1900-tallet. Racen er meget populær i Japan, men har også efterhånden mange tilhængere verden over.

Jagtinstinktet er nedtonet til det minimale, hvorimod en Japansk Spids er en god vagthund.

En Japansk Spids er en fysisk og psykisk sund hund. Den elsker at være udendørs i al slags vejr, også i sne og frost. Den voksne hund fryser aldrig, derimod er den, grundet sin tykke pels, hurtig til at søge skygge på varme sommerdage.

Den Japanske Spids er meget kærlig og hengiven overfor sine mennesker, og den fjerner sig sjældent ret langt fra sin ejer på fremmede steder, selvom den går uden snor. Den kommer fremmede - også børn - venligt og tillidsfuldt i møde og er aldrig skarp. Men en Japansk Spids er også i besiddelse af stor selvstændighed, og den lærer derfor sagtens at klare sig nogle timer om dagen alene. Temperamentet er roligt, og hunden virker psykisk afbalanceret - der er intet hidsigt eller iltert i dens måde at være på.

Størrelse:
Hanner: 30 - 38 cm
Tæver: en smule mindre

Pels:
Lige og udstående dækpels, underuld kort blød og tæt. Pelsen kræver daglig gennembørstning i fældningsperioden, men er ellers nem at holde.

Farve:
Ren hvid.

Se også Dansk SpidsEller
Søg på en anden hunderace

arrow


133.20 DKK

Hundefoder - Hill's Science Plan Canine - Adult Small & Miniature Sensitive Skin & Stomach

Hundefoder

15.00 DKK

Godbidder - Presset tyggeben 13 cm.

Godbidder

17.00 DKK

Halsbånd - Halsbånd XXS-XS sort

Halsbånd


Image
Japansk spids, hvalpe, 6 uger , salgklar 29.11.18

5 skønne hvalpe søger kærlige hjem! 3 hunner og 2 hanner er klar til at flytte hjemmefra fra d. 29 november. De bor pt sammen med deres mor på Østerbro, hvor de dagligt er i hænder – både hos børn og...

Alder 6 uger
2100 København Ø
24.00 DKK

Godbidder - Best Friend GO! Chicken 40 stk.

Godbidder

406.80 DKK

Hundefoder - Hill's Adult Light Largebreed Kylling

Hundefoder

39.00 DKK

Træning - Clicker til hunde

Sikkerhed, træning og transport