Islandsk fårehund

Herunder finder du en liste af salgs annoncer med racen Islandsk fårehund.


hunden Den islandske fårehund.


Det er en direkte efterkommer af de hunde, der blev bragt med til Island af de norske vikinger i forbindelse med koloniseringen af landet i år 874.
Da det siden år 1901 har været forbudt at bringe levende dyr til øen, er den islandske fårehund meget tæt på vikingetidens hundetype.

Det er en meget hårdfør og arbejdsivrig hund og har spillet et stor rolle for det islandske samfund. Den arbjede hård med at hente fårene og hestene hjem fra de svært tilgængelige sommergræsgange. Den islandske fårehund er meget populær i Danmark.

Den islandske fårehund er en glad og venlig hund, der knytter sig tæt til sin familie. Den er samarbejdsvillig og lærenem. Den kræver en god aktivering og den skal opdrages konsekvent.

Størrelse:
Hanner: 46 cm
Tæver: 42 cm

Pels:
Der to typer: den korthåret og langhåret. Dækpels for begge typer er grov med blød og tæt underuld. Pelsen skal børstes en gang om ugen.

Farve:
Cremefarvet til rødbrun og andre varianter.Eller
Søg på en anden hunderace

arrow


Image
Islandsk fårehund

Søger permanent hjem eller plejefamilie. Ring for mere info :)

Alder 6 år
7500 Holstebro
Image
Islandsk fårehund

Min mor fik 5 små hvalpe , og der er kun mig tilbage mine søskende har fået nyt hjem. Håber også at der er nogen der vil ha mig. 😊 PS. Jeg er ægte nok men uden stamtavle.

Alder 4 uger
4652 Hårlev
Image
Islandske fårehundehvalpe søger hjem

Vi er en søskende flok på 3 piger som søger ny hjem Både mor & far er renavlede islandske fårehunde og kan ses ved besøg. Vi er afrejseklar d 15/6-2018 og er naturligvis chipped, registreret og vacc...

Alder
6534 Agerskov
Image
Islandsk fårehund/Schapendoes hvalpe

Søde familievante Hanhundehvalpe til salg. Hvalpene er vant til børn og voksne og er tillidsfulde. De bor lige nu i 5620 Glamsbjerg-området og er klar til ders nye hjem den 1. juni. Henvendelse 407...

Alder
5260 Odense S
Image
4 hvalpe - Islandsk fårehund

Alder
4340 Tølløse 
Ikke oplyst
Image
3 hvalpe - Islandsk fårehund

Alder
4760 Vordingborg 
Ikke oplyst