Hvid schæferhund

Herunder finder du en liste af salgs annoncer med racen Hvid schæferhund.


hunden Hvid schæferhund, se også hvalpe der sælges. Den er i familie med schæferen og ligner også meget - bortset fra farven. Man mener at kunne spore de hvide gener hos schæferen tilbage til 1898. Disse hvide hunde var ikke velsete hos racen og blev derfor diskvalificeret. Der opstod dog et ønske hos hundeejere om en en hvid schæferhund og i år 1999 blev denne registreret som en selvstændig race. Den hvide schæfer og den hvide schweizisk hyrdehund er den selv samme race, men hvis hunden er stambogs-ført i DK hedder den en hvid schweizisk hyrdehund og i andre klubber hedder den hvid schæfer. Den hvid schweizisk hyrdehund har bevaret schæferens gode karaktertræk og er derfor både en dygtig brugshund og familiehund. Den er en glimrende vagt- og beskyttelseshund. Den passer dog bedst til en aktiv familie, hvor den kan få brugt sine evner. Den er venlig, trofast og intelligent. Den knytter sig stærkt til sin ejer.


Eller
Søg på en anden hunderace

arrow


Image
Hvid schæferhund

Flot stor hvid schæfer til salg pga.nyt job, han har et stille og roligt sind, kan med alle hunde. For mere info. Ring eller skriv gerne.

Alder 9 mdr.
5960 Marstal
Image
Hvid schæfer, hanhund, 8 uger , m. stamtavle, salgsklar 7/9-19

Whitetown. dk stueopdræt siden 2007. 1 gang om året. Ialt har vi nu erfaring efter 93 hvalpe fra egen avl. Aktuelt kuld nu på 7 hanner og 2 tæver. Alle er langhåret med underuld. 1 han søger sin helt ...

Alder 8 uger
2640 Hedehusene