Oprettet 4. november 2020

Lille blandingshvalp søges

Postnummer og by ikke angivet

Annoncebeskrivelse

Race: Bichon havanaise, fransk bulldog/mix, mops/mix, dansk-svensk gårdhund/mix, coton/havaneser/puddel, tibetansk spaniel/mix

Kære lille kommende vovse. Vi er en lille familie på 3, som søger en firbenet ven til familien. Vi bor på en blind villavej i Nordjylland, hvor du vil kunne snuse frit omkring i en stor indhegnet have. Du vil få sofaplads og stensikkert også en fast plads hos husets yngste pige på 7. Efter vi mistede vores lillesøster i april, har vores datter fundet ro og tryghed i familiens hunde (whippet og basset), så hun er altså helt vant til hunde. Du vil have en veterinærsygeplejerske i familien (mad-mors søster) og din familie vil være hjemme hos dig. Jeg - din kommende madmor - går nemlig hjemme de næste par måneder og vil som grafisk designer, også primært søge hjemmekontor/deltidsarbejde når den dag kommer. Din mad-far er selvstændig og vil med tiden også arbejde mere og mere hjemme :)

Du vil komme i skoven (Hammer Bakker), til stranden (Jammerbugten) og du vil bo med direkte udsigt til marker og store vildmose. Din kommende familie er ikke rejselystne, men vi kommer meget omkring blandt familie og venner - og her vil du være både velkommen og også blive passet, hvis der skulle opstå behov for det.
Du skal komme fra rolige forældre og være vant til børn/livet i en familie. Har du glat pels eller ligner du en pelset snebold, er for os underordnet. Vi skal nok passe og pleje din pels, uanset hvilket behov du har.

Vi glæder os til at møde dig :)
Kærligts, Barbara, Buster og Jannie

kontakt på [email protected]


Er du interesseret?
Se tlf nr. og e-mail for kun 19 kr i 5 dage
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt køber