Oprettet 7. oktober 2020

Dyrelægestuderende søger mindre roomie

2730 Herlev

Annoncebeskrivelse

Race: Mindre hunde, både blandinger og racehunde har interresse

Jeg er en 24 årig dyrelægestuderende, der i lang tid har gået og savnet en lille makker. Jeg bor i Herlev i en et-værelses med store grønne arealer rundt om boligen. Jeg er en kæmpe dyreven, og de kommer i første række hvor end jeg befinder mig. Jeg holder meget af at være ude i naturen, men også at putte i sofaen til en god film. Jeg har haft en Golden før, der blev aflivet pga alderdom (og de smerter som fulgte med den gamle alder.)

Jeg søger en lille hund (chiuahua til ca. jack russel størrelses mæssigt), der sagtens kan trives i en lille lejlighed. Racen/blandingen gør ikke så meget, men den skal ikke have større aktivitets niveau end to-tre ture om dagen (eksklusiv mentale aktiviteter og normal træning og samvær). Jeg vil gerne have en tæve og gerne en hvalp, men kigger gerne på hanhunde og voksne hunde også.
Ved racehund må prisen ligge max omkring de 9.000kr. Af princip, køber jeg kun blandingshunde op til 5.000kr (afhængig af blanding). Jeg er ikke interreseret i brachycphale racer som bulldog og mops, medmindre meget god avl. Da jeg bor i Herlev, og ikke selv har bil, skal hunden helst være i sjælland, eller være vant til længere rejser, så bassen ikke bliver stresset over alt det nye der sker.

Kontakt mig gerne på siden ved flere spørgsmål eller bud!
På forhånd tak og mange hilsener
Birita


Er du interesseret?
Se tlf nr. og e-mail for kun 19 kr i 5 dage
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt køber