Oprettet 28. maj 2020

Ekstra familiemedlem søges :)

Postnummer og by ikke angivet

Annoncebeskrivelse

Race: Engelsk staffy eller staffy mix.

Vi er en familie på mig Anne på 39, min mand snorre, Min datter Nola på 8 år og min Søn Atlas på 6. Hele familien har længe ønsket hund, men jeg har holdt igen, da jeg ved hvilket ansvar det er, og hvad det kræver. Jeg er selv vokset op med hund, og vi har jævnligt min mor og hendes to hunde (fransk bulldog/dansk svensk gårdhund mix) boende. Vi bor i lejlighed, dog med Amager fælled som nærmeste nabo, et naturområde som vi benytter næsten dagligt. Vi er en relativt skriv familie, og har desuden en dejlig kolo daghave blot 5 minutters gang fra vores hjem, hvor vi bruger en del tid. Herude er plads til at løbe frit i haven, og tage en slapper i vores nybyggede hus. Vi er ekstremt dyreglade alle sammen, og vi er pt ‘aflastnings’ familie for en skøn Amerikansk Bully ‘Sully’ En konstellation der giver hans familie lettere samvittighed, og os (børnene) en god fornemmelse af hvad det kræver at have en hund, samt en fantastisk lege og putte kammerat.
Vore kolonihave nabo har to engelske staffys, og jeg er helt skudt i racen, og mener at den eller et Mic heraf ville være den perfekte str, og det perfekte sind til os.
Min mand arbejder en del, og er ofte rejsende, hvorfor jeg kun arbejder 3 dage ugentlig, og også vil være vores kommende familiemedlems primære menneske. Vi skal have en vaps der orker at gå nogle gode lange ture, en der skal kunne men andre hunde, da der vil være faste legekammerater, og vores nabolag er meget hundevenligt og hundebeboet. Vi ønsker en hvalp, men findes den rigtige ven med et par år på bagen, så overtager vi gerne.
Anne


Er du interesseret?
Se tlf nr. og e-mail for kun 19 kr i 5 dage
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt køber