Oprettet 26. april 2020

Hvalp søges af familie med have

2610 Rødovre

Annoncebeskrivelse

Race: Kooikerhondje, Springer Spaniel, Cocker Spaniel, Collie, Sheltie, Golden Retriever, Stabyhoun

Vi er en familie med mor, far og to store drenge på 16 og 13, der brændende ønsker os at udvide familien med en hund. Vi har kigget på de ovenstående racer, men har ikke lagt os endeligt fast.
Vi søger en familiehund, som er social og nogenlunde nem at træne/opdrage. Vi går ikke på jagt men har en aktiv livsstil og vil gerne bruge tid og energi på træning, leg, lufteture og motion sammen med vores nye hundeven.

Vi bor i en villa med en dejlig lukket have, hvor vores lille hvalp kan gå på opdagelse og vi kan lege med den. Når hvalpen er klar til det, skruer vi op for turene i lokalområdet, hvor der er grønne arealer, som vi i forvejen bruger til gå- og løbeture.

Som hund i vores familie, kan man forvente masser af opmærksomhed og kærlighed, hvalpe- og lydighedstræning (som mor vil stå for) og tre daglige ture i hverdagen - en lang og to kortere. Både far og mor arbejder delvist hjemmefra, og vi vil indrette os, så vores hund ikke skal være alene hjemme i mere end 7 timer og ofte ikke alle dage i ugen.

Vi har ikke haft hund før i familien, men både mor og far er vokset op med hund, og vi kender mange hundeejere og endda hundeeksperter, så vi har adgang til masser af god rådgivning.

Vi håber på at høre fra dig, der har en lille sød hvlap, som du vil sikre et godt hjem.


Er du interesseret?
Se tlf nr. og e-mail for kun 19 kr i 5 dage
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt køber