Oprettet 15. november 2022

Kommende familiemedlem søges

7200 Grindsted

Annoncebeskrivelse

Race: Labrador gammel type eller evt curly retriver

Vi er en famile med villa, Toyota og mangler vovsen for at blive fuldendt.

Vi har i ca 4-5år talt om hund, men det blev desværre sat på standby i 20' pga ulykke da vi ikke kunne byde et sidste medlem velkommen endnu, MEN nu skal det være.

Vi er klar til og tage imod en gul/lys hvalp (curly er brun ell sort) i marts/april 23' så vi også kan gå sommeren i møde med vores nye medlem af familien til sommer, sol og strand.

Vi tilbyder et fast og stabilt hjem hvor der er ro og kærlighed, hvor der er en der har masser af hjemmearbejde og en i fleksjob, 2 unger på 5år og 10år som er SÅ klar til hund, vi bor i en stor villa på 265kvm i et plan og have, ligger lige ned til grønt område.
Vi er førstegangs hundeejer, men har erfaring med hunde gennem pasning, far havde hund som barn/ung og mor har passet utallige hunde og arbejdet i hundesalon som ung.

Vi søger en dejlig dreng med det rolige sind, men stadigvæk nysgerrig og mod på livet. Vi ved godt at hvalpe og unghunde har krudt bagi som alle andre børn og teenagere, det er jo en del af opdragelsen at få styr på det 😊
Vi forventer at vores nye medlem har haft mulighed for at være sammen med børn, har oplevet verden og er blevet socialiseret efter hans niveau, at forældre har stamtavle og er tjekket igennem uden anmærkninger på sundhed og temperament og at han også har fået ormekur, vaccination osv så han er klar. Vi vil også gerne kunne møde moren og evt faren.

Så er du klar til at lade en af drengene flytte hjemmefra der, så er vi klar til og give ham et godt liv.


Er du interesseret?
Se tlf nr. og e-mail for kun 19 kr i 5 dage
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt køber