Oprettet 19. juli 2022

Vi drømmer om en 'ældre' hund som søger en kærlig familie

2200 København

Annoncebeskrivelse

Race: Coton de Tuléar og Bichon havianas

Kære alle

Vi er en lille familie på tre, Anders 51 år, Karina 48 år og Charlie på 6 år, som drømmer om et ekstra familiemedlem, en hund, der kan blive en naturlig del af vores hverdag.
Vi er på udkig efter en kærlig familiehund, der ikke er en hvalp og som har lyst til at lege, hygge og går ture med os. Vi bor i en stor lejlighed på Nørrebro, tæt på mange grønne områder, blandt andet fælledparken, hvor vi kan gå vores daglige ture og tumle rundt.

Der er plads til vores nye ven ved siden af Charlie i cykelvognen og i vores bil, så vi ønsker at finde en hund, som kan lide at følge med os, også på ferier. Ind i mellem rejser vi til udlandet og så har vi omsorgsfuld pasning hos Karinas lillesøster og hendes familie, der selv har haft hund i en årrække. i Vi er også så heldige, at Karinas storesøster har erfaring med hunde, både fra sit tidligere arbejde på dyrehospital og privat, hvor hun er hundeopdrætter i Dansk Kennel Klub. Hos hende kan vi få rådgivning i det daglige og hjælp hvis der skulle opstå sygdom eller lignende.

I vores hverdag har Anders har fleksible arbejdstider og Karina arbejder deltid med en fridag om ugen, hvilket betyder, at der vil ikke være mange lange dage alene hjemme. Vi er en familie, som godt kan lide, at have god tid, så vi har lange morgener med plads til hinanden. Vi holder af det nære og at være sammen, så vi er ofte meget hjemme eller på tur i det fri.

Hvis vi er så heldige, at finde en hund som passer til os, så vil den blive vores families lillebror eller lillesøster. Karina er vokset op med hund og har i en årrække haft delehund, så hun har kendskab til at have hund - Anders og Charlie er vant til at være omkring hunde, da vores morfar har hund, så de kan næsten ikke vente og er fulde af kærlighed.

De bedste hilsner
Anders, Charlie og Karina


Er du interesseret?
Se tlf nr. og e-mail for kun 19 kr i 5 dage
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt køber