Oprettet 28. maj 2022

Dværgpuddel tæve søges

Postnummer og by ikke angivet

Annoncebeskrivelse

Race: Dværgpuddel tæve søges fra september eller oktober

Kære hundeejere,

Efter flere års studeren(sikke en jungle) om forskellige hunderacers fordele og ulemper samt reflekteren over hvad det kræver at have en hund, deres behov og sind er jeg nu nået frem til at jeg tror at en dværgpuddel vil være den rigtige hund for mig pg at tiden er inde nu :)

Helt optimalt ønsker jeg en hvalp fra september eller oktober grundet at jeg der har rigtig god tid til give hvalpen en rigtig god start(har orlov).
Hvalpen vil få en ejer som vil være meget engageret i at træne den, at se dens behov, og den vil komme til at bo med mig alene, men i et bofællesskab hvor andre også kommer til at passe den når jeg er væk på vagt(arbejder dog deltid så er også meget hjemme og er meget opmærksom på hvad det kræver at have en hund). Dette vil være min første hund, men jeg har været vant til at have hund fra barndommen af i familien.

Jeg ønsker en tæve fordi jeg kunne tænke mig at have muligheden for at få hvalpe engang. Jeg ønsker mig en hund med stamtavle med sunde og venlige forældre og en opdrætter som har fokus på at give hvalpen en god og kærlig start med alt hvad det kræver inden den kommer videre til mig.
Venlige hilsner fra Sara


Er du interesseret?
Se tlf nr. og e-mail for kun 19 kr i 5 dage
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt køber