Oprettet 5. februar 2020

Kærlig familie søger Westie

Postnummer og by ikke angivet

Annoncebeskrivelse

Race: West highland White terrier

Kærlig familie søger West highland white terrier!

Vi er en lille familie som søger en westie - gerne i alderen 1-3 år. Vi har haft Westie i over 11 år, så vi kender racen rigtig godt, og ved hvad man skal være opmærksom på. Vi har lige sagt farvel til vores næsten 14-årige Ollie, som vi overtog som 3-årig. Tabet er ubærligt, huset tomt og vi mangler en pelset ven, vi kan kaste alt vores kærlighed på.

Vi vil kunne tilbyde en hund et trygt og godt hjem, hvor den vil blive et fuldt optaget medlem af familien, blive vores 3. barn og elsket og forkælet ud over alle grænser. Vi bor i hus med dejlig have, hvor den vil kunne løbe og lege. Vi elsker lange gåturer og bor ikke langt fra skøn natur med både mark, skov og strand, hvor vi jævnligt er på tur. Vi har Campingvogn og vores tidligere hund, har altid været med på ferie - både i DK og i udlandet - camping såvel som hotel. Hunden vil således blive en meget stor del af vores liv og komme med os overalt, hvor det er muligt.
Hunden skal dog kunne være alene hjemme, når vi er på arbejde i dagtiden, men ellers vil vi bruge resten af dagen, weekender, helligdage og ferier sammen med hunden.

Hvis I har en westie, som søger nyt hjem, så kontakt os endelig


Er du interesseret?
Se tlf nr. og e-mail for kun 19 kr i 5 dage
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt køber