Oprettet 25. maj 2021

Hipstere søger Vufhund

9000 Aalborg Centrum

Annoncebeskrivelse

Race: Corgi/fransk bulldog/islandsk fårehund

Kære GIPote Brugere,

Oppe i Nordens Paris (Aalborg) bor der de her to hipstere den ene hedder Lykke og den anden hedder Tommy. Vi leder efter en hund til at udvide vores lille 2i1ighed.

Det er derfor vi skriver til jer og vi kunne godt tænke os at høre noget mere om jeres hund?
Og evt. komme og sige hej til ham, selvom det nok er lidt svært i de her dage 😊
Nå men lidt om os selv:
Vi har været sammen siden 2018 og er her i november flyttet sammen i en stor lejlighed på 114 m2 i midten af Aalborg, vi bor på 4 og har den fedeste udsigt, men vi har også en elevator. Vi bor klos op og ned ad en mellem stor park der hedder Karolinelund og den ville være perfekt til de små ture med hunden, men ellers byder AA på en masse dejlig lækker natur lige i nærheden.
Vi er begge offentlig ansatte og Lykke er på 30 timer mens Tommy er på 37 timer, men det er sjældent vi arbejder over.
Lykke er 34 år gammel og arbejder som pædagog på et demensplejehjem og har ikke den store erfaring med hund. Hun tegner, maler meget og er meget kreativ i sin fritid. Ud over det er hun altid klar på en kop kaffe og en lang gåtur.
Lidt sociale links til LykkeTommy er 42 år gammel og arbejder som Teknisk Audiolog (specialist i øre/hørelse) på Sygehuset i Nordens Paris. Tommy er vokset op med hund og han er nok det folk vil kalde en hundehvisker. Han har dog sin første hund i sit voksne liv til gode. Tommy er meget aktiv og træner, løber meget og spiller en del musik. En interesse han har til fælles med Lykke der dog ikke selv spiller.
Vi har kigget på en del hunderacer og læst rigtig meget op på hvad for en hund der ville passe godt til os, hunderacerne har været Corgi, Keeshound, Eurasier men Tommy har altid godt kunne tænke sig en omplaceringshund. jeres hund ville som skrevet tidligere passe rigtig fint ind i vores omgivelser og vi har masser af plads og ikke tanker om at få et barn. Der er masser af tid til træning, leg og selvfølgelig putning i sofaen.
Sociale links til TommyMange 1000 hunde klem fra
Lykke og Tommy


Er du interesseret?
Se tlf nr. og e-mail for kun 19 kr i 5 dage
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt køber