Oprettet 23. maj 2021

Lille allergivenligt hvalp søges af kærlig familie

Postnummer og by ikke angivet

Annoncebeskrivelse

Race: Birchpoo, cavapoo, havapoo

Lidt om os
Vi er en lille familie, som søger en sød og allergivenlig hund. Vores mor er selvstændig og arbejder mest hjemmefra, så du kommer ikke til at tilbringe megen tid alene. Det er hende, som står for hundepasning og opdragelse. Vores far er sælger og elsker at løbe og lege, og vores datter på 8 år savner en hundeven og legekammerat i hverdagen. Vi bor en i lejlighed, så derfor skal vores hund være så lille, vi kan bære den op ad alle trapperne til 4. sal. I de fleste weekender er vi i vores sommerhus tæt ved Isefjorden, og her har vi også en dejlig have, du kan boltre dig i. I fritiden kan vi godt lide at løbe på løbehjul, pusle i haven og hygge i sofaen med film og ipad.
Både vores mor og far er vokset op med hunde, og mange af vores venner har hunde, så du ville også få nogle hundevenner at lege.

Vi er vant til rede meget langt pigehår, så din pelspleje kommer til at indgå som en del af vores daglige rutine.

Lidt om hvalpen.
Vi foretrækker en F1 og gerne F1b. Det er vigtigt for os, at hvalpen er sund, kan spores via stamtavle, og den er vokset op med masser af kærlighed i kennel eller stueopdræt.
Vi er kun interesseret i en hvalp, vi kan besøge inden køb, så vi kan om vi er godt match. Det er underordnet hvor i landet i bor, vi kører gerne derhen, hvor i er.


Er du interesseret?
Se tlf nr. og e-mail for kun 19 kr i 5 dage
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt køber