Oprettet 22. marts 2021

Voksen hund søges

Postnummer og by ikke angivet

Annoncebeskrivelse

Race: ligegyldigt - se beskrivelse

Vi er en familie på 5, som består af Allan 36 år, Simone 30 år, Malik 11 år, Sif 9 år og Huxi 2,5 år.

Vi bor lige nu i et udlejningshus i udkanten af Vejle centrum, i et område kaldet Uhrhøj. Vi skal bo her indtil februar 2022, hvor vi skal flytte ind i vores nybyg. Huset vi bor i nu, er et dejligt stort hus med aflukket have, hele vejen rundt om huset. Vi bor tæt på skov og rigtig gode stisystemer. Vores nybyg bliver et hus på 200 kvm. Lidt længere væk fra centrum. Tæt ved åbne marker og skov, som vi ser os selv bruge dagligt. Det bliver også med en stor aflukket have.

Vi ser os selv som meget hundevante. Vi har haft Harley, som vi i december 2020 måtte sige farvel til. Han blev 9 år, men havde en medfødt hjertefejl, som ikke længere kunne holde ham i gang. Harley var et vaske ægte gadekryds mellem en chihauhau og chinese crested. Han var den mest rolige hund, som kunne med alt og alle. Sofaen var favoritten, men at komme med på gåtur kunne også gå (medmindre det regnede). Harleys pels stod jeg (Simone) selv for, da den havde nemt ved at filtre. Han var ikke kæmpe fan af frisøren, så jeg stod for hele klipningen og udredningen. Hvilket vi begge nød til fulde.

Vi har også erfaring med en mere energisk race. I 2017 tilføjede vi Max til familien. Han var Hvid Schweizisk Hyrdehund og kom med en helt anden energi end Harley. Men de to kunne bare så godt sammen.
Max gik vi til fast træning med, ved politihundeforeningen. Max havde stor drivkraft og var rigtig god til nose work. Vi gjorde meget i at socialisere ham godt fra start, da vi vidste hvor stor han blev og har kendskab til racens temperament. Max var også fantastisk med vores børn, og de forstod også hvornår han havde brug for at trække sig. Max var meget familie reserveret og viste ikke stor interesse for andre end os. Han skulle hele tiden have styr på sin flok, hvilket er meget racetypisk.
Jeg (Simone) er opvokset i et hjem med schæferhund, da min far arbejdede som hundeføre. Så her har vi også fået gode råd og fif til træning.
Desværre måtte vi sige farvel til Max i november 2018, da han akut blev syg -og dyrelægen fejlbehandlede ham. Han stod ikke til at redde og vi var helt knuste.

Efter tabet af nu 2 hunde, tænkte vi at vi ikke skulle have hund igen, da det gør for ondt at sige farvel. Men nu efter 4 måneder, kan vi godt mærke den brik som mangler i vores familie.

Vi ønsker dog ikke en hvalp, da vi syntes vores søn Huxi er for lille til det. Vi søger en hund, hvor dens temperament allerede er kendt. En hund som allerede er klar til gåture og gerne en som vores 2 ældste selv kan gå med og være alene hjemme med. Vi søger også en hund, som allerede kan være alene hjemme i en 5 timer (max). Vi søger også en hund der kan køre med i bil, da vi gerne tager hunden med til familiebesøg og på køretur. Hunden skal være en del af familien, med alt hvad det indebære. Størrelsen er ikke afgørende, det hele kommer an på temperament.

Vores hverdag er ikke helt skemalagt. Jeg (Simone) har meget skiftende vagter og også fridage indlagt i mit skema. Allan arbejder nogle gange hjemme, ellers er han afsted indtil en kl. 15/16. Vores ældste børn er hjemme allerede ved en 13-tiden og har erfaring med hundeluftning, da det før var deres faste rutine, når de kom hjem fra skole. Så generelt er der ofte nogen hjemme i dagtimerne, men vi søger selvfølgelig en hund, som også kan nyde eget selvskab i et par timer.


Er du interesseret?
Se tlf nr. og e-mail for kun 19 kr i 5 dage
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt køber