Oprettet 19. februar 2021

Famile- og terapihund søges

3520 Farum

Annoncebeskrivelse

Race: F,eks, en puddelkrydsning, men alt har interesse

Vi er en familie på 4, far, mor og to drenge på 11 og 14, der søger en voksen (min. 1 år), rolig og stabil hund. Race og størrelse er ikke så vigtig, det afgørende er hundens egenskaber. Vi kan tilbyde et kærligt, blivende hjem, hvor en hund vil blive et højt elsket og højt prioriteret medlem af familien, og hvor der er masser af viden om hunde og det ta havd hund. Vi bor i et naturskønt område med masser af muligheder for gode, lange ture.

Hunden skal have den basale træning på plads, sådan at en spinkel 11-årig selv kan lufte uden at blive trukket afsted. Den skal kunne kaldes ind og kunne være alene hjemme i løbet af en almindelig arbejdsdag. Det vil være en stor fordel, hvis den ikke er aggressiv overfor andre hunde, så den kan få glæde af de hundeskobe, der ligger i nærheden. Det vil også være en fordel hvis den ikke er bange for at køre i bil.

Vores yngste har ADHD og der er derfor meget fart og lyd på. Dette skal hunden kunne håndtere uden at stresse over det, den må ikke køre med op og f.eks. begynde at gø. Derudover vil det være fantastisk, hvis den vil lægge krop og øre til en masse kram og fortrolige samtaler, når livet er svært. Af denne årsag er vi kun interesserede i en hund, hvor vi ved hvilken baggrund, den har og hvor dens reaktionsmønster er kendt, så vi tager f.eks. ikke en udenlandsk gadehund el. lign. ind.

Har du en hund, der kunne være et match, så skriv eller ring endelig. Vi bor i Nordsjællamd men kører gerne langt efter den rette hund. Vi håber at vores nye “lillebror” eller “lillesøster” er et sted derude.


Er du interesseret?
Se tlf nr. og e-mail for kun 19 kr i 5 dage
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt køber