Oprettet 3. januar 2021

Søger min bedste veninde

6600 Vejen

Annoncebeskrivelse

Race: Border Collie, Japansk Spids, Shetland Sheepdog

Jeg søger min nye bedste veninde, så jeg søger en tæve. Og allerhelst fra hvalp. Jeg søger i racerne Border Collie, Japansk Spids eller Shetland Sheepdog. Jeg er ikke afvisende hvis det er en blanding med en af de racer.

Lidt om mig:
Jeg hedder Lizzi, er 26 og bor i Vejen. Jeg bor i lejlighed i rækkehus med en dejlig ok stor have som lillepigen kan lege og løbe rundt i. Til dagligt er jeg tjener på deltid (altså når corona ikke lukker restauranterne), så jeg er væk i max 5 timer om dagen. Jeg er en stille og rolig kvinde som elsker den friske luft, selv når det er koldt. Jeg er også en kvinde sim kan give verbale “lussinger” til folk hvis de kalder min hund for en “den”. I min verden skal en hund omtales som “han”, “hun”, eller ved navn. Jeg betragter hunde som familiemedlemmer og derfor vil min lille pige selvfølgelig også behandles sådan. Jeg har haft hund siden jeg blev født så jeg ved hvad det kræver at have hund. Og så har jeg altid sat mig ind i de racer jeg ønsker inden jeg søger dem

Hvad kan jeg tilbyde:
Kærlighed, kærlighed og masser af kærlighed. Selvfølgelig. Og så kan jeg tilbyde et blivende hjem hvor hun bliver elsket og aldrig glemt. Jeg bor 2km væk fra en meget brugt hundeskov. Og så logger der et hundetrænings område 1km væk. Rundt om det boligkvarter jeg bor i er der et stort stisystem hvor hun vil få sine gåture. Hun vil få legekammerater i min mors hund, mine veninders hunde og mine naboers. Plus de legekammerater fra hundeskoven og hundetræning, så hun vil helt klart blive socialiseret med andre hunde. Når jeg får hende hjem vil jeg tage 2 ugers ferie så hun kan falde godt til i sit nye hjem og hende og mig kan lære hinanden at kende.

Jeg ser allerhelst at i bor i Jylland og på Fyn.

Håber en af jer har min nye bedste veninde


Er du interesseret?
Se tlf nr. og e-mail for kun 19 kr i 5 dage
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt køber