Indlæg: 3

Oprettet af | Oprettet: 18-02-2018, 16:34

DELEHUND SØGES

Har du brug for en ekstra familie til at passe din voksne hund? Og bor du i Storkøbenhavn eller Nordsjælland?

Så er vi klar med lange lufteture, masser af opmærksomhed og trygge rammer til din hund.

Om os
Vi er par, som bor på Frederiksberg i København. Vi har været sammen i 15 år, har ingen børn og har travle jobs - men vil gerne have hund igen.

Det kan være fast hver anden uge. Eller i ferier og weekender - eller hvornår du har brug for det, og vi kan hjælpe.

Vi er erfarne hundeejere, der før har haft en gordon setter og en springer spaniel. Vi har gode erfaringer med at dele hund med en anden familie og vil gerne gøre det igen.

Vi bor i lejlighed uden have, men har til gengæld med masser af grønne områder i nabolaget. Vi har bil, så vi kan tage hunden med i hundeskov og på stranden - og hente og bringe den hos dig.

Om din hund
Vi leder efter en voksen hund på mindst 2 år.

Vi er glade for spaniels og retrievere, men racen betyder ikke så meget.

Hunden skal kunne være alene hjemme. Den skal også kunne være sammen med børn og andre hunde, så vi kan tage den med på besøg hos venner og familie.

Skriv et svar til indlægget05-08-2018, 11:13

Hej! Jeg har den dejligste hund jeg har fundet nede i grækenland. Han er født på gaden, er stor, slank og langbenet, gylden/rødblond og simpelthen den smukkeste prins. Han hedder Eliko, er ca 4 år, og er Eksemplarisk rolig, venlig, nem og ELSKER alle hunde og mennesker, i alle størrelser og former! jeg flytter selv til Århus, men har boet i kbh de seneste 8 år. hvis der er interesse kan vi mødes. Jeg kommer til kbh i morgen eller dagen efter, og kan kontaktes på 31878666 (jeg skal lige ha købt en oplader, så det er ikke sikkert den er åben når i ringer, men ellers kan i fange mig på min mors nr 24601902)
Jeg er selv en kvinde på 25 år, der til dagligt er selvstændig kunster, forfatter, musiker og ny cirkus artist. Om en måned eller to, tager mig og en flok venner på en bådrejse til sydamerika hvor vi vil leve af gadegøgl. på denne tur ville det foreksempel være perfekt hvis der var nogle andre der kunne tage sig af Eliko (han kan muligvis også komme med, men det er kun hvis det ikke kan findes et alternativ) I kan også skrive til min mail [email protected] Kh Lisa Viola

01-08-2019, 04:36

Kære Søren, jeg ved at det er et gammelt indlæg men jeg prøver alligevel. Jeg har en hund på knap 2 år.
Han er en cairn terrier. Han er glad for både børn og andre hunde.
Han er glad, social, energisk og stædig.

Jeg kunne godt være interesseret i at dele hver anden uge eller enkelte dage på uge . Jeg bor i Brønshøj

Mvh
Signe

12-04-2021, 18:16

Hej. Er I stadig interesserede? Jeg har en skøn brun labrador som jeg godt kunne bruge lidt aflastning til. Han er 1 år og virkelig dejlig og sprængfyldt med energi. Vi bor i lejlighed, så det kender han, og han er vant til at komme i hundegård stort set hver dag.
Vh Cecilie